Πιέρος για σκάουτερ: «Είμαι στον ΑΠΟΕΛ, δεν βλέπω πιο μπροστά» (vids)

Δηλώσεις στη μικτή ζώνη έκανε μετά τη νίκη επί της Γιανγκ Μπόις ο σκόρερ του τέρματος της νίκης του ΑΠΟΕΛ, Πιέρος Σωτηρίου. Ο Κύπριος επιθετικός απάντησε και στο ότι βρίσκεται υπό παρακολούθηση από σκάουτερ.
 
Για το γκολ του: «Σήμερα είμαι εγώ ο σκόρερ, αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος. Σημασία έχει ότι η ομάδα παίρνει τις νίκες. Με χαροποιεί όταν σκοράρω και κυρίως στα ευρωπαϊκά παιχνίδια απέναντι σε καλές ομάδες όπως είναι ο Ολυμπιακός και η Γιανγκ Μπόις».
 
Για τον πανηγυρισμό: «Μακάρι να συνεχιστεί».
 


Η διαφορά με το παιχνίδι στην Ελβετία: «Είδαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα του ΑΠΟΕΛ. Βασικά το διαφορετικό ήταν ο χλοοτάπητας. Εκεί ήταν πλαστικό γρασίδι, εδώ ήταν φυσικό. Έχουμε περισσότερες εμπειρίες στο φυσικό».
 
Για το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε πρώτη φορά τρεις νίκες: «Είναι μία ιστορική νίκη ιδιαίτερα η σημερινή και η νίκη επί του Ολυμπιακού. Αν ο Ολυμπιακός συνεχίσει έτσι θα έχει περισσότερες ιστορικές στιγμές».
 
Για τα 90χρονα: «Ναι θέλουμε να χαρίσουμε στον ΑΠΟΕΛ αυτή την πρόκριση για τα 90 χρόνια ζωής του».
 
Για τη συνέχεια: «Είμαστε 95% προκριμένοι, αλλά στο ποδόσφαιρο μπορούν να ανατραπούν τα πάντα. Όσο δεν είμαστε μαθηματικά εξασφαλισμένοι, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι».
 

Για το ότι βρίσκεται υπό παρακολούθηση από διάφορους σκάουτερ: «Εγώ προσπαθώ να βελτιώνομαι, να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».
 
Σε ποιο πρωτάθλημα θα ήθελες να αγωνιστείς: «Δεν βλέπω πιο μπροστά. Είμαι στο ΑΠΟΕΛ, δεν βλέπω πιο μπροστά, βλέπω το παρόν. Είμαι χαρούμενος και δουλεύω σκληρά για τη συνέχεια».