Στις… φλόγες η Γεροσκήπου

Ανελέητος πόλεμος μαίνεται στη Γεροσκήπου ανάμεσα στους υποψήφιους δημάρχους Ανδρέα Σιήκκη και Μιχάλη Παυλίδη με φόντο τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.  
Το επιτελείο Ανδρέα Σιήκκη, ο οποίος υποστηρίζεται από την ΕΔΕΚ, εξαπέλυσε σήμερα νέα σφοδρή επίθεση κατά του νυν δημάρχου και υποψήφιου προς επανεκλογή Μιχάλη Παυλίδη, με αφορμή διάφορες φήμες που κυκλοφορούν γύρω από την πολιτική-κομματική προέλευσή του, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Στην ανακοίνωση του εκλογικού επιτελείου του Σιήκκη, τονίζεται ότι «ο κ. Σιήκκης κρίνει απαραίτητο να ενημερώσει τα μέλη και τους φίλους του  Κ.Σ.ΕΔΕΚ ότι ο κ. Μιχάλης Παυλίδης  δεν είναι μέλος του Κ.Σ. ΕΔΕΚ και ότι στις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές (2011), ο κ. Παυλίδης κατήλθε ως υποψήφιος δήμαρχος ουσιαστικά μετά την υπόδειξή του από τον ΔΗΣΥ και αργότερα με την υποστήριξη του Κ.Σ. ΕΔΕΚ».
Συνεχίζοντας, σημειώνει πως ο κ. Παυλίδης υποστηρίχθηκε από το Κ.Σ. ΕΔΕΚ για τη θέση του δημάρχου και το 1994, ενώ το όνομα του είχε συμπεριληφθεί προηγουμένως στον κατάλογο των υποψηφίων της εσωκομματικής διαδικασίας του ΑΚΕΛ. «Στις Δημοτικές Εκλογές του 1996 και του 2001», επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «ο κ. Παυλίδης ήταν επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης ‘’Πρόοδος’’. Το 2001, μάλιστα, κέρδισε μια έδρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Γεροσκήπου, την οποία απώλεσε η ΕΔΕΚ, ενώ στις  επικείμενες Δημοτικές Εκλογές, ο κ. Παυλίδης είναι υποψήφιος Δήμαρχος του ΔΗΣΥ».
Καταλήγοντας, το εκλογικό επιτελείο του Ανδρέα Σιήκκη υποστηρίζει πως ο  κ. Παυλίδης δεν έχει καμία οργανική σχέση με την ΕΔΕΚ και ότι αποτελεί «έναν πολιτικό ‘’τυχοδιώκτη’’, ο οποίος επεδίωκε πάντοτε την εκλογή του στον Δήμο, εκμεταλλευόμενος διάφορες συγκυρίες, αλλά και τα κόμματα».
Αξίζει να σημειωθεί ότι προ μερικών ημερών, το επιτελείο του Ανδρέα Σιήκκη, είχε κατηγορήσει των Μιχάλη Παυλίδη πως για μεγάλο χρονικό διάστημα εργαζόταν για την κατάργηση του Δήμου Γεροσκήπου και τη συγχώνευση του με τον Δήμο Πάφου, επιχειρώντας συνάμα να διαλύσει τις υπηρεσίες του, μέσω της απόλυσης είκοσι ατόμων και της ιδιωτικοποίησης υπηρεσιών. Μάλιστα, στην ανακοίνωση χαρακτηριζόταν ο Μιχάλης Παυλίδης σαν επικίνδυνος για το Δήμο Γεροσκήπου.   
Απαντώντας στους ισχυρισμούς του επιτελείου Ανδρέα Σιήκκη, το επιτελείο Μιχάλη Παυλίδη έκανε λόγο για αναφορές που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, απορρίπτοντας κατηγορηματικά τα όσο υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του το επιτελείο του Ανδρέα Σιήκκη.
Επισημαίνεται πως πέραν από τον Μιχάλη Παυλίδη και τον Ανδρέα Σιήκκη, τη δημαρχία της Γεροσκήπου διεκδικεί και ο Γιαννάκης Μαλλουρίδης, ο οποίος υποστηρίζεται από το ΑΚΕΛ και από το ΔΗΚΟ.  
 

Δειτε Επισης

Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Βγήκαν στους δρόμους και διαμαρτυρήθηκαν για την Παλαιστίνη-«Να μπει τέλος στην αιματοχυσία»
Ικανοποίηση ΠτΔ για την ανακοίνωση Morningstar DBRS-«Επιβεβαιώνει την ορθότητα οικονομικής πολιτικής »
Νέα πρόκληση Ερντογάν-Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα
GSI και εξελίξεις στη Μέση Ανατολή συζήτησαν Νίκος Χριστοδουλίδης και Εμανουέλ Μακρόν
Έπεσαν οι υπογραφές για τη διακρατική συμφωνία Κύπρου-Ελλάδας για την ηλεκτρική διασύνδεση
Παρακολουθεί στενά τις μεταρρυθμίσεις σε Ελεγκτική και Νομική Υπηρεσία η Κομισιόν
Υπερκομματική η εκδήλωση έξω από το Προεδρικό για την παύση Οδυσσέα-Μήνυμα κατά της διαφθοράς
Έντονη ανησυχία ΠτΔ για εξελίξεις στη Μέση Ανατολή-Επικοινώνησε με Πρωθυπουργούς Λιβάνου και Ισραήλ
Γ. Αντωνίου: Ο Πρόεδρος θα θέσει εκ νέου τον εαυτό του στη διάθεση του ΓΓ ΟΗΕ