Κύμα κακοκαιρίας επηρρεάζει τη Λεμεσό (vid)

Το κύμα κακοκαιρίας που κινείται από τα δυτικά προς τα ανατολικά, επηρεάζει από τις 8 το πρωί τη Λεμεσό, με έντονη βροχόπτωση, αλλά και ισχυρούς ανέμους. Κατά διαστήματα οι ριπές του ανέμου φτάνουν τα 9 μποφόρ. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Αστυνομία, αλλά και τα συνεργεία των τοπικών αρχών βρίσκονται σε επιφυλακή για αντιμετώπιση προβλημάτων που θα προκύψουν από το πέρασμα της καταιγίδας.  Ποσότητες νερού έχουν συγκεντρωθεί στο οδόστρωμα του αυτοκινητόδρομου, κάνοντας δύσκολη κι επικίνδυνη την οδήγηση.
 
Κατά τη διάρκεια της νύχτας η πυροσβεστική ανταποκρίθηκε σε μια κλήση για άντληση νερού από υπόγειο στην περιοχή Αγίας Φύλας.Επίσης η πυροσβεστική κλήθηκε και σε 5-6 ακόμη σημεία της Λεμεσού για καθαρισμό σχαρών που είχαν φράξει από αντικείμενα.

Ενδεικτικές άλλωστε ήταν οι εικόνες που λάβαμε χθες από τους δρόμους της Λεμεσού με τα αυτοκίνητα να προσπαθούν στους πλημμυρισμένους δρόμους.
 

Δειτε Επισης

Συμβιβαστική πρόταση κατέθεσε στις εκπαιδευτικές οργανώσεις ο Πρόεδρος
Ετήσια μείωση 9,5% στους εγγεγραμμένους ανέργους τον Ιούνιο
Στο μικροσκόπιο της Βουλής το άνοιγμα της Μακαρίου-Εξετάζονται οι προσπάθειες αποφυγής συνεπειών
Επενδύει 2,8 δισεκατομμύριά ευρώ σε 94 έργα η Κομισιόν-Ανάμεσα τους και κυπριακά λιμάνια
Οι αποφάσεις του Υπουργικού για τα μέτρα ενίσχυσης των ΑμεΑ
Ελπίδα για ολοκλήρωση δύο φάσεων των έργων στη λεωφόρο Τσερίου αρχές του 2026
Στην εκλογή της Κύπρου στην Αντιπροεδρία της MCSD αναφέρθηκε η Επίτροπος Περιβάλλοντος
Καταγγελίες για τα ΤΑΕΠ Λάρνακας και Αμμοχώστου-«Η Αγία Νάπα βγάζει περισσότερους τραυματίες από ένα πόλεμο»
Ανησυχία Hope For Children για υποστελέχωση Γραφείου Επιτρόπου για το παιδί
Έκκληση για αναθεώρηση επιλογής για ίδρυση Πράσινης Τεχνικής Σχολής στο Δάλι από ΕΟΑ Λάρνακας