Είχε το παιδί της στο ψυγείο για 9 μήνες γιατί δεν είχε χρήματα να το θάψει

Για εννέα μήνες το άψυxο κορμί του 35χρονου Paul Sims βρισκόταν στο ψυγείο του νεκροτομείου σε νοσοκομείο επειδή η μητέρα του δεν είχε χρήματα για να του κάνει μια αξιοπρεπή κηδεία.
 
Η Collette Sims εκτός από τον πόνο της που έχασε το παιδί της είχε να αντιμετωπίσει και τα έξοδα μιας κηδείας στα οποία δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά.
 
«Ενιωθα τόσο ένοχη που δεν μπορούσα να κάνω στον γιο μου μια αξιοπρεπή κηδεία. Είχε χαθεί κάθε ίχνους αξιοπρέπεια» λέει η γυναίκα και συνεχίζει: «Είχα πάρει τηλέφωνα σε έξι διαφορετικά γραφεία τελετών. Μου ζητούσαν από 4.500 -8.500 ευρώ. Ηταν κάτι που δεν μπορούσα να πληρώσω. Καμία μητέρα δεν περιμένει να θάψει το παιδί της. Είχα τον πόνο μου για το θάνατό του και παράλληλα αισθανόμουν ανήμπορη που το παιδί μου δεν μπορούσε να βρει γαλήνη».
 
«Μια απλή κηδεία στην Μεγάλη Βρετανία κοστίζει κοντά στις 4.500 ευρώ και η γυναίκα αυτή ήταν άπορη», λέει εκπρόσωπος της εκκλησίας που έμαθε για τον άτυχο Paul και μετά από 9 μήνες έγινε η κηδεία του. Τελικά τα έξοδα της κηδείας καλύφθηκαν από την εκκλησία και από δωρεές.

Δειτε Επισης

Το προφητικό τηλεφώνημα του νέου Πάπα στον αδελφό του και η συμβουλή του που αγνόησε
Πολλαπλές επιθέσεις με drones εξαπέλυσε το Πακιστάν στα σύνορα με την Ινδία
Γεωπολιτική, δημογραφικό και… Τραμπ πίσω από την εκλογή του νέου Πάπα
Βουλευτές του Κογκρέσου σε Τραμπ: «Ο Ερντογάν παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο, κατέχει παράνομα τμήματα της Κύπρου»
Παραβίαση κατάπαυσης πυρός από τη Ρωσία καταγγέλλει η Ουκρανία
Πώς επιλέγει ένας Πάπας το όνομά του-Ποια είναι τα «ανεπιθύμητα»
Τα συγχαρητήρια του Ντόναλντ Τραμπ στον νέο Πάπα-«Μεγάλη τιμή που είναι Αμερικανός»
Ποιος είναι ο Λέων ΙΔ΄, o πρώτος Πάπας από τις ΗΠΑ-Θεωρείται συνεχιστής του Φραγκίσκου
Νέος Πάπας ο Αμερικανός Ρόμπερτ Πρέβοστ-Πήρε το όνομα Λέων 14ος
Νέοι βομβαρδισμοί από την Ινδία στο Κασμίρ-Εκρήξεις στο αεροδρόμιο της Τζαμού