Χριστοδούλου: «Δεν θα μου πει κανένας πως θα δουλεύω στην ομάδα»

Για την κριτική που ασκήθηκε στην ομάδα του αλλά και για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, μίλησε στη διάσκεψη Τύπου, ο τεχνικός της ΑΕΛ, Πάμπος Χριστοδούλου. Δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να μπει στη δουλειά του και να του πει πώς να ενεργεί, τονίζει μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ομάδας, προσθέτοντας ότι η ΑΕΛ σε όλα τα παιχνίδια δίνει ντέρμπι.
 
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη διάσκεψη Τύπου ο τεχνικός της ΑΕΛ, Πάμπος Χριστοδούλου:
 
«Ήρθα για να μιλήσω για το παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά και για κάποια δημοσιεύματα που είδα μετά το παιχνίδι με την ΑΕΖ. Έγινε κριτική στην ομάδα και πρέπει να αναφερθώ και να βάλω τα πράγματα στην θέση τους».
 
«Δυστυχώς για εμάς, η ΑΕΛ σε όλα τα παιχνίδια δίνει ντέρμπι. Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερη της ομάδας και οι πρώτοι που στεναχωριούνται είμαστε εμείς. Δεν θα αφήσω κανέναν να μπει στην δουλειά μου και να μου πει πως να ενεργώ μέσα στην ομάδα».
 
Όσο αφορά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο προπονητής αναφέρει: 
 
«Παίζουμε με την πρωτοπόρο ομάδα και δίκαια  βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Υπάρχει ένας κορμός από τα προηγούμενα χρόνια. Υπάρχει φαβορί και είναι η ΑΕΚ. Εμείς θα οργανωθούμε και θα πάμε όσο πιο έτοιμοι. Στόχος είναι όπως σε κάθε παιχνίδι η νίκη».
 
Σχετικά για το συμβόλαιο του ο τεχνικός αναφέρει ότι δεν είναι της ώρας να απαντήσει προσθέτοντας: «Προτεραιότητα έχει η ομάδα και μετά θα υπάρχει αρκετός χρόνος γι’ αυτό».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Βαλεντίνος Σιέλης
 
Για το παιχνίδι με την ΑΕΖ: 
 
«Αυτό που θέλω να ξέρετε είναι ότι όλοι ήμασταν πολύ στεναχωρημένοι. Κανείς δεν το περίμενε. Δουλεύουμε σκληρά για να δίνουμε σε κάθε παιχνίδι το 100% των δυνάμεων μας, κάτι που δεν πράξαμε κυρίως στο πρώτο μέρος».
 
Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ:
 
 «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο. Δεν έχουμε τον απαραίτητο χρόνο να δείξουμε στο γήπεδο όσα δουλεύουμε. Παίξαμε την Κυριακή, χθες και παίζουμε το Σάββατο. Ουσιαστικά έχουμε μόνο δύο ημέρες να προετοιμαστούμε για την ΑΕΚ. Είναι ένα ντέρμπι με όλα τα αποτελέσματα ανοικτά».