Στηρίζει τον Γενικό Ελεγκτή για την έρευνα στην ΚΟΕ ο Παπαχαραλάμπους

Την αμέριστη υποστήριξή του στην προσπάθεια εξυγίανσης της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και του κυπριακού Ολυμπισμού γενικότερα εξέφρασε ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΚΟΕ Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, με αφορμή την έκθεση του Γενικού Ελεγκτή την οποία δημοσίευσε σήμερα η εφημερίδα “Πολίτης”.
 
Σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Παπαχαραλάμπους αναφέρει ότι σέβεται απόλυτα τη διαδικασία η οποία είναι σε εξέλιξη και χωρίς να προκαταλάβει το οποιοδήποτε ενδεχόμενο αποτέλεσμα, σημειώνει ότι σε περίπτωση που εκλεγεί στην Προεδρία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής θα καταβάλει κάθε προσπάθεια και θα συνεργαστεί πλήρως με τις Πολιτειακές Αρχές και θεσμούς έτσι ώστε αφενός να διαλευκανθεί πλήρως η συγκεκριμένη υπόθεση, αφετέρου να διορθωθούν τα πολλά σημερινά κακώς έχοντα στην ΚΟΕ.
 
Σε άλλο σημείο της δήλωσής του, ο κ. Παπαχαραλάμπους αναφέρει πως τα πορίσματα του Γενικού Ελεγκτή, σύμφωνα με το σημερινό ειδησεογραφικό άρθρο τουλάχιστον, είναι σε πλήρη συμφωνία με τα όσα γραπτώς και προφορικώς είχε ο ίδιος υποδείξει προς τους σημερινούς διοικούντες της ΚΟΕ και για τα οποία έτυχε χλευασμού και διάψευσης.
 
“Οι ίδιοι σημερινοί διοικούντες είναι αυτοί που διοικούσαν και την περίοδο του 2009 για την οποία γίνεται η έρευνα και αυτό είναι ένα σημάδι του ότι η ΚΟΕ δεν έχει προβεί σε καμία ουσιαστική κίνηση αυτοβελτίωσης και προόδου”, αναφέρει ο κ. Παπαχαραλάμπους και προσθέτει πως για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι ίδιοι αυτοί διοικούντες αρνούνταν πεισματικά να επιτρέψουν έλεγχο από την Ελεγκτική Υπηρεσία και χρειάστηκε νομική επέμβαση για να ξεκινήσει ο έλεγχος.
 
 

Δειτε Επισης

Επ. Περιβάλλοντος: Δεν υπάρχει βιώσιμη ανάπτυξη χωρίς ισότητα των φύλων
Υφ. Πολιτισμού: Στέγαση μέρους βιβλίων Ρ. Κατσελλή στην Κυπριακή Βιβλιοθήκη
Νέο ισραηλινό κύμα επιθέσεων κατά στόχων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Η Επίτροπος για την Υγεία και την Ασφάλεια των Τροφίμων ΕΕ στη ΓΣ του ΟΗΕ
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
Δεν υποχωρούν οι βροχές και οι καταιγίδες-Νέα κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μετά από επίθεση στην περιφέρεια Κρασνοντάρ-Εκκένωσαν πάνω από 1.000 κατοίκους
«Σχεδίαζαν εισβολή στη Γαλιλαία»-Ο IDF ανακοίνωσε τους διοικητές της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν