ΑΠΟΕΛ: Προκρίνεται ακόμη και χωρίς να πάρει άλλους βαθμούς

Με τη νέα του νίκη, αυτή τη φορά σε βάρος της Γιανγκ Μπόις, ο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ κοντά στην πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.
 
Οι γαλαζοκίτρινοι μετά το πέρας της 4ης αγωνιστικής προπορεύονται στην βαθμολογία του Ομίλου με εννέα βαθμούς, δημιουργώντας διαφορά δύο βαθμών από το δεύτερο Ολυμπιακό που έχει εφτά βαθμούς. Στους τέσσερις είναι η Γιανγκ Μπόις, ενώ δύο έχει η Αστάνα.
 
Με δεδομένη τη βαθμοθηρία των ομάδων, υπάρχει το σενάριο ο ΑΠΟΕΛ ακόμη και να περάσει στην επόμενη φάση χωρίς να πάρει άλλο βαθμό. Αυτό θα γίνει εάν χάσει τους δύο αγώνες του και η Γιανγκ Μπόις δεν κερδίσει τουλάχιστον τον ένα.
 
Ουσιαστικά εάν οι Ελβετοί δεν καταφέρουν να πάρουν διπλό στον Πειραιά κόντρα στον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική, τότε ο ΑΠΟΕΛ θα πανηγυρίσει την πρόκριση και θα απομένει να φανεί η θέση που θα εξασφαλίσουν οι γαλαζοκίτρινοι.
 
Στην επόμενη αγωνιστική (24/11) ο ΑΠΟΕΛ παίζει στο Καζακστάν με την Αστάνα, ενώ στον Πειραιά ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Γιανγκ Μπόις, ενώ στην τελευταία αγωνιστική (08/12) ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακός παίζουν στο ΓΣΠ και στην Ελβετία θα γίνει το Γιανγκ Μπόις-Αστάνα.