«Κρίμα που δεν πετύχαμε περισσότερα γκολ»

Τη σημαντικότητα της νίκης και την ισχυροποίηση του ΑΠΟΕΛ στην έδρα του επεσήμαναν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα με την Γιανγκ Μπόις. 
 
Καρλάο: «Ήταν κρίσιμο παιχνίδι και έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Όλη η ομάδα έπαιξε εξαιρετικά και αξίζουν συγχαρητήρια. Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Πάντα θέλουμε το καλύτερο και για αυτό θα προσπαθήσουμε».
 
Βινίσιους: «Όλη η ομάδα ήθελε να κερδίσει, ξέραμε πως είναι καλή ομάδα η Γιανγκ Μπόις. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Θέλαμε τη νίκη και την πήραμε. Η αλήθεια είναι πως το θέλαμε πολύ και είναι ένα μεγάλο αποτέλεσμα που μας βοηθάει στη συνέχεια. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Έχουμε μπροστά μας ακόμη δύο παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε».
 
Αλωνεύτης: «Συγχαρητήρια αξίζουν σε αυτό τον υπέροχο κόσμο. Το ήθελε πολύ περισσότερο από εμάς και το έδειξε. Το θέλαμε πολύ, σημασία έχει το αποτέλεσμα και οι τρεις βαθμοί. Εμείς βλέπουμε μπροστά, δεν τελείωσε τίποτα. Έχουμε εννέα βαθμούς και κοιτάζουμε τη συνέχεια».
 
Βάτερμαν: «Αγωνιστήκαμε καλά από το πρώτο λεπτό, ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε. Μπορεί τα πρώτα 20 λεπτά να μην είχαμε την απόδοση που θέλαμε, αλλά στη συνέχεια ήμασταν πολύ καλοί. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, είμαστε κοντά στο στόχο μας αλλά ακόμη δεν φτάσαμε στη πρόκριση. Το επόμενο πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς είναι αυτό της Κυριακής. Θα έχουμε μια εβδομάδα χωρίς παιχνίδι στη συνέχεια και αυτό είναι καλό γιατί παίξαμε πολλά παιχνίδια. Παίξαμε με πάθος και επιθετικότητα. Είναι εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι όταν ο αντίπαλος έρχεται στην έδρα μας».
 
Ρομπέρτο Λάγο:  «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και είναι κρίμα που δεν πετύχαμε περισσότερα γκολ. Αυτό που έχω να κάνω είναι να προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα και επιθετικά και αμυντικά. Η αλήθεια είναι ότι είμαι καινούργιος εδώ αλλά βλέπω τον κόσμο που μας στηρίζει και είναι ο 12ος μας παίκτης και αυτό είναι σημαντικό. Ξέραμε ότι η Γιανγκ Μπόις είναι μια δυνατή ομάδα όμως ανταποκριθήκαμε».