Μουσταφά Ακιντζί:Ο πόνος είναι πολύ μεγάλος, χάσαμε τα παιδιά μας

Φοβερό θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί στην Κερύνεια με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι. όταν φορτηγό συγκρούστηκε μετωπικά με σχολικό λεωφορείο.

Συγκεκριμένα, δύο μαθήτριες 16 χρόνων του λυκείου Μπουλέντ Ετζεβίτ και ο οδηγός του μικρού λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν είναι οι νεκροί του δυστυχήματος που συνέβη το πρωί κοντά σε λατομείο, στο επαρχιακό δρόμο Δικώμου – Κερύνειας.

Σύμφωνα με το τ/κ “πρακτορείο” ειδήσεων (ΤΑΚ), τρεις από τους επτά τραυματίες υποβάλλονται σε εγχείρηση στο “κρατικό” νοσοκομείο Μπουρχάν Ναλμπάντογλου στην κατεχόμενη Λευκωσία. Η κατάσταση ενός εκ των τριών είναι κρίσιμη. Ο “υπουργός υγείας”, Φαίζ Σουτσιούογλου, που μετέβη στο νοσοκομείο, δήλωσε ότι τη ζωή τους έχασαν ο οδηγός του μικρού λεωφορείο που συγκρούστηκε μετωπικά και συμπιέστηκε κάτω από φορτηγό και οι δύο μαθήτριες, ηλικίας 16 ετών, που καθόταν στις μπροστινές θέσεις.

Το δυστύχημα έγινε στις 06.10 (07.10 ώρα κατεχομένων) και οι τραυματίες άρχισαν να φτάνουν στο “κρατικό” νοσοκομείο στις 06.45, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο αρχίατρος του νοσοκομείου, Μπουλέντ Ντιζνταρλί ανέφερε ότι εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη για αίμα για τους τραυματίες. Ο Ντιζνταρλί εξέφρασε μεγάλη λύπη για το δυστύχημα και ευχαρίστησε για τη βοήθεια που φτάνει από άλλα νοσοκομεία στο Ναλμπάντουγλου.

«Ο πόνος είναι πολύ μεγάλος. Έχουμε χάσει τα παιδιά μας σε τροχαίο δυστύχημα. Ο πόνος των οικογενειών και των φιλών τους είναι και δικός μας πόνος», έγραψε στο twitter από την Κωνσταντινούπολη όπου βρίσκεται o Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, ευχόμενος ταυτόχρονα ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.
 

Δειτε Επισης

Κατηγορεί την ΕΤΥΦΑ η CMC για τερματικό LNG-«Παραβιάζει επίμονα τις υποχρεώσεις πληρωμής»
Ένας Ισραηλινός και ένας Παλαιστίνιος αγκαλιάστηκαν μπροστά στον Πάπα Φραγκίσκο
Παπαναστασίου για τερματικό στο Βασιλικό-«Η σιωπή μας να μην θεωρείται αδυναμία »
Εν αναμονή σήματος από Europol, Interpol και Ρωσία για το απειλητικό email που αναστάτωσε τα σχολεία οι Αρχές
Kινδυνεύει να τεθεί σε υπολειτουργία το Κεντρικό Σύστημα Μητρώων Κρατικών Ενισχύσεων-Καμπανάκι από Έφορο
Βίντεο ντοκουμέντο-Η στιγμή που ο δολοφόνος συναντά την πρώην σύζυγό του στο Μενίδι λίγο πριν τη σκοτώσει
Στο δικαστήριο ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας του πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο
Πυρκαγιά σε κοίτη ποταμού στη Λευκωσία-Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής
Τελέστηκαν στη Λευκωσία τα εγκαίνια Υπαίθριου Ψηφιακού Διαδραστικού Μουσείου
BINTEO: Πενήντα νεκροί εξαιτίας πλημμυρών στο δυτικό τμήμα του Αφγανιστάν