Ένας πρώην ΑΠΟΕΛίστας δοκιμάζεται στην Ομόνοια

Στην Ομόνοια δοκιμάζεται ο Αιμίλιος Παναγιώτου, ένας ποδοσφαιριστής που άφηνε υποσχέσεις σε πιο μικρή ηλικία, όμως στην πορεία «χάθηκε» για λίγο από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής θα προπονείται με την ομάδα Νέων των πρασίνων υπό το βλέμμα του Άκη Ιωακείμ, ο οποίος θα μεταφέρει τις εκτιμήσεις του στον Τζον Κάρβερ και τον Νίκο Νταμπίζα. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι πράσινοι είχαν ενδιαφερθεί και στο παρελθόν για τον Παναγιώτου. 

Εάν τελικά υπογράψει στην Ομόνοια, τότε θα μπει στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν και στους δύο «αιώνιους» της Λευκωσίας, μιας και στο παρελθόν αγωνίστηκε στον ΑΠΟΕΛ.

Ξεκίνησε από ακαδημίες στα Πολεμίδια και στη συνέχεια εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ. Πέρασε, επίσης, από τις ακαδημίες του Νικόδημου Παπαβασιλείου και της Σοσό. Σε νεαρή ηλικία δοκιμάστηκε από την Αϊντχόφεν, Σίτι, Σουθάμπτον και Οσέρ.

 

Το 2010 υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ, παίζοντας για πρώτη φορά με την γαλαζοκίτρινη φανέλα σε έναν αγώνα κυπέλλου με τον Ερμή (10 Φεβρουαρίου). Ακολούθως δεν πήρε άλλο χρόνο συμμετοχής και τον Σεπτέμβριο του 2012 δόθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό.

Το καλοκαίρι του 2013 πήρε μεταγραφή στην Αλκή, όπου προπονητής ήταν ο Κώστας Καϊάφας με βοηθό τον Άκη Ιωακείμ. Γι’ αυτό το λόγο ο ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την Ομόνοια, επί θητείας του Κώστα Καϊάφα στον πάγκο των πρασίνων.

Ακολούθως, δεν πιάστηκε στο πέρασμά του από τον Πιερικό στην Ελλάδα, ενώ σύντομο ήταν η θητεία του σε Άρη, Δόξα και ΑΕΖ. Φέτος, παραμένει χωρίς ομάδας.