Οι αμφισβητούμενες φάσεις στο ντέρμπι

Παράπονα για τη διαιτησία του Δημήτρη Μασία εξέφρασαν μετά το τέλος του ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνα (1-1) και οι δύο ομάδες.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
 
Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός και ανοικτός στο μεγαλύτερο του διάστημα και έφερε δύσκολες φάσεις για το τρίο της διαιτησίας.
 
Στο 44΄ο Καρλάο τραβάει από τη φανέλα τον Μάγκλιτσα, ενώ ήταν χρεωμένος με κίτρινη κάρτα και κακώς δεν αποβλήθηκε από το Δημήτρη Μασιά.
 
Στο 85’ ο Βινίσιους σπρώχνει ξεκάθαρα τον Πιέρο Σωτηρίου εντός περιοχής με τον επιθετικό του ΑΠΟΕΛ να πέφτει στο έδαφος και να ζητά πέναλτι. Ο Δημήτρης Μασιάς έκρινε ότι το σπρώξιμο δεν ήταν ικανό για να υποδειχθεί παράβαση.
 
 
Στο 94΄ο Μπερτόλιο ισοφαρίζει σε 1-1 με κοντινή κεφαλιά. Ο Απόλλωνας ζήτησε οφσάιντ με τον τηλεοπτικό φακό να μην ξεκαθαρίζει απόλυτα τη φάση (δεν είναι στην ευθεία η κάμερα) αν και φαίνεται ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός να έρχεται από πίσω  Ξεκάθαρα σε θέση οφσάιντ ήταν ο Ντε Καμάργκο που κινείται προς την μπάλα και εάν επηρεάζει την προσπάθεια του Μπρούνο Βάλε τότε έπρεπε να υποδειχθεί οφσάιντ.
 
Στον πανηγυρισμό του ο Αργεντινός μέσος προκάλεσε την κερκίδα του Απόλλωνα και έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 
 
Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης