Ορλάντι: «Η μόνη ευκαιρία του Απόλλωνα το πέναλτι» (vid)

Σε δηλώσεις του στο ΡΕΠΟΡΤΕΡ Οnline, o ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Αντρέα Ορλάντι, τόνισε μεταξύ άλλων πως αν και ο Απόλλωνας είναι μία πολύ καλή ομάδα, η μόνη ευκαιρία που είχε ήταν το πέναλτι. Επίσης, ο Ορλάντι αναφέρεται και στο παιχνίδι με την Ομόνοια, σημειώνοντας πως δεν πρέπει να την αφήσουν να πάρει κι άλλους βαθμούς.  
 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέα Ορλάντι στο ΡΕΠΟΡΤΕΡ:

Με τις μεγάλες ομάδες δεν είχαμε μέχρι στιγμής θετικά αποτελέσματα και είναι κάτι το οποίο δουλεύουμε για να καλυτερέψουμε. Σήμερα βρεθήκαμε πίσω στο σκορ για ένα πέναλτι. Είναι πολύ καλή ομάδα ο Απόλλωνας αλλά δεν ήταν πολύ δημιουργικοί. Σίγουρα όμως, εάν δεν πάρεις το ρίσκο τότε δεν θα κερδίσεις. Τουλάχιστον καταφέραμε να πάρουμε ένα βαθμό, αν και δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε.
 

Πίστευες ότι ο ΑΠΟΕΛ θα κέρδιζε σήμερα εάν ο Απόλλωνας δεν είχε το πέναλτι;

Νομίζω ότι ο Απόλλωνας η μόνη ευκαιρία που είχε ήταν το πέναλτι. Έχουν πάρα πολύ καλούς παίχτες και αν δεν σκοράρεις είναι δύσκολο να κερδίσεις τον αγώνα, ειδικά απέναντι σε μία ομάδα σαν και αυτή.
 

Και τώρα Ομόνοια, ποιο είναι το μήνυμα σου για τον κόσμο;

Δεν μπορούμε να πούμε πάρα πολλά γιατί είναι καταπληχτικοί, αλλά πρέπει να τους προσφέρουμε κάτι θετικό. Σίγουρα δεν μπορούμε να ξεχνούμε τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε για τους τρεις βαθμούς. Είναι πάρα πολύ σημαντικοί αυτοί οι τρείς βαθμοί και δεν θέλουμε οι αντίπαλοι να μας ξεπεράσουν και να πάρουν περισσότερους βαθμούς.
 

Πιστεύεις ότι ο ΑΠΟΕΛ ήταν κουρασμένος σήμερα λόγω των Ευρωπαϊκών αγώνων;

Σίγουρα να ταξιδεύεις είναι κουραστικό αλλά είναι απαραίτητο. Είχαμε μέρες να ξεκουραστούμε όμως και δεν είναι δικαιολογία. Δεν είναι πολύ εύκολο να παίξεις μετά την Ευρώπη αλλά δεν πρέπει να αφήσουμε και τους βαθμούς να φεύγουν. Σήμερα θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε και πιστεύω ότι η εμφάνιση ήταν καλή αλλά αυτό που έλειπε ήταν το σκοράρισμα.
 

Τι πιστεύεις για την απόσταση των τεσσάρων βαθμών από την πρωτοπόρο ΑΕΚ;

Έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια με την ΑΕΚ. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας. Θυμάμαι πέρσι ο ΑΠΟΕΛ ήταν εφτά βαθμούς πίσω και κέρδισε το πρωτάθλημα. Σίγουρα δεν πρέπει να χάσουμε κι άλλους βαθμούς.