Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν μετά από τροχαίο στην Πάφο

O τραυματισμός τεσσάρων προσώπων είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Επαρχία Πάφου.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οδηγός που οδηγούσε το όχημα του τύπου “pick up” με κατεύθυνση τη λεωφόρο Χρυσονέρας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε δεύτερο πρόσωπο.
 
Από το δυστύχημα τραυματίστηκαν και οι δύο οδηγοί και τα δύο άλλα πρόσωπα που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα. Στη σκηνή έσπευσαν δύο ασθενοφόρα και μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας.
 
Τα τέσσερα πρόσωπα διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε πως ο οδηγός του πρώτου οχήματος υπέστη κάταγμα κερκίδας, ολένης και πλευρών ενώ ο δεύτερος οδηγός υπέστη κάταγμα δεξιού μηριαίου και εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματος του. Τα άλλα δύο πρόσωπα έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση των δύο οδηγών που κρατήθηκαν για νοσηλεία είναι εκτός κινδύνου.
 
Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από τον αστυνομικό σταθμό Πέγειας.

Δειτε Επισης

Απογειώθηκε το ελικόπτερο της Αστυνομίας για το Ισραήλ-Συνδρομή στην κατάσβεση της πυρκαγιάς
Πέρασαν χειροπέδες σε 16χρονο για εμπρησμό μοτοποδηλάτου στη Λευκωσία-Κλάπηκε την ίδια νύχτα
Νέα επίθεση εναντίον ντελιβερά στη Λεμεσό-Τον χτύπησαν με μεταλλικά αντικείμενα και τον λήστεψαν
Αεροδιακομιδή μέλους πληρώματος εμπορικού πλοίου στην Πάφο-Ενεργοποιήθηκε το σχέδιο ΝΕΑΡΧΟΣ
Τα νέα δεδομένα για τη γνώση αρμοδίων από το 2017 για τους ΤΑΚΑΤΑ και οι κρίσιμες καταθέσεις από διευθυντές ΤΟΜ
Πάει για αυλαία η υπόθεση πυροβολισμών έξω από Κεντρικές-Σε ρόλο συνηγόρου υπεράσπισης ο πρώην βαρυποινίτης
Έβαλε φιμέ τζάμια μια μέρα πριν την εξαφάνιση Περικλέους ο Χάκερ-Η μυστήρια επίσκεψη του σε ξενοδοχείο της πόλης
Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους για το χάος του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια
Απειλές για τη ζωή της δέχεται Τ/κ δημοσιογράφος που έγραφε για τον Φαλγιαλί
Διέκοψε τη στατική φρούρηση συναγωγών ο Αρναούτης, έντονη αντίδραση Αρχιραβίνου-«Λανθασμένη απόφαση, ο κίνδυνος είναι εκεί»