Πόσες μεταγραφές θα κάνει ο ΑΠΟΕΛ και που θα ενισχυθεί τον Γενάρη

Σχέδιο δράσης για ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου άρχισε να εφαρμόζει ο ΑΠΟΕΛ.
 
Οι μεταγραφές στη χειμερινή περίοδο έδωσαν τεράστια ώθηση τα τελευταία χρόνια στους «γαλαζοκίτρινους» και βοήθησαν τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.
 
Μπιτόν, Μπέκμαν και Τζιόλης τον Ιανουάριο του 2013, Ντε Βινσέντι, Σαντίν, Κακά τον Ιανουάριο του 2014, Λάνινγκ, το 2015 και Γιαννιώτας, Μερκής, Μιλάνοφ τον περασμένο Γενάρη έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση των τεσσάρων συνεχόμενων πρωταθλημάτων.
 
Η πρόθεση της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ για ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο που βρίσκεται προ των πυλών είναι δεδομένη. Δια στόματος του προέδρου της εταιρείας, Πρόδρομου Πετρίδη λέχθηκε πως οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι στο ψάξιμο για απόκτηση επιθετικού με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους Πιέρο Σωτηρίου και Ιγκόρ ντε Καμάργκο.
 
Ο ΑΠΟΕΛ αναζητά στο «παζάρι» έναν περιφερειακό επιθετικό με κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα και ικανότητα στο ένας εναντίον ενός.
 
Από εκεί και πέρα θα γίνει σίγουρα άλλη μια μεταγραφή. Κεντρικός αμυντικός ή ανασταλτικός μέσος είναι οι δύο θέσεις που κοιτάζει ο ΑΠΟΕΛ και ανάλογα με το τι θα «ψαρέψει» η επιτροπή προγραμματισμού θα γίνει κίνηση ενίσχυσης.
 
Οι τελευταίες κακές εμφανίσεις του Αστίθ έφεραν προβληματισμό στον ΑΠΟΕΛ και οι «γαλαζοκιτρινοι» θα δώσουν προτεραιότητα στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Δεν αποκλείεται αν προκύψουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις κεντρικού αμυντικού και ανασταλτικού μέσου οι μεταγραφές να φτάσουν τις τρεις, εντούτοις ο ΑΠΟΕΛ δεν πρόκειται ν’ αποκτήσει παίκτη, ο οποίος δεν θα μπορεί άμεσα να βοηθήσει ποιοτικά την ομάδα στις υποχρεώσεις της.