Οκτώ χρόνια από το ανατριχιαστικό κορεό της Αμμοχώστου (pics+vid)

26 Νομεβρίου 2008. Η Ανόρθωση υποδέχεται στο ΓΣΠ την Βέρντερ Βρέμης για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League στην παρθενική εμφάνιση κυπριακής ομάδας στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 
 
Πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι οπαδοί της Ανόρθωσης που κατέκλυσαν κάθε γωνιά του γηπέδου της πρωτεύουσας προέβαλαν σε ολόκληρο τον κόσμο όσο κανείς άλλος το πρόβλημα που ταλανίζει εδώ και 42 χρόνια τον κυπριακό ελληνισμό, την προσφυγιά. 
 
Οι φίλοι της Ανόρθωσης ετοίμασαν ένα ανατριχιαστικό κορεό με τα ξενοδοχεία και την παραλία της θαλασσοφίλητης Αμμοχώστου, το οποίο μέσω των εκατοντάδων τηλεοπτικών δικτύων που μετέδωσαν τα στιγμιότυπα του αγώνα μεταδόθηκε σε ολόκληρο τον πλανήτη. 
 
Στο αγωνιστικό κομμάτι το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό. Η Ανόρθωση αν και προηγήθηκε 2-0 με τέρματα των Νικολάου (62’) και Σάβιο (68’) αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 και απώλεσε την τεράστια ευκαιρία να κερδίσει και να προκριθεί στους 16 της διοργάνωσης. 
  
Ανόρθωση: Νάγκι, Κατσαβάκης, Ντομπρασίνοβιτς, Σκοπελίτης (46' Νικολάου), Λεϊβακαμπέσι, Σάβιο (71' Παναγή), Ταχέρ, Λάμπαν, Οτσόκολιτς (56' Φρούσος), Κωνστανίνου, Δέλλας 

Βέρντερ Βρέμης: Φάντερ, Νάλντο, Τόσιτς, Μπάουμαν (59' Χαντ), Φριτζ (75' Μπόινιτς), Ντιέγκο, Οζίλ, Φρινγκς, Ούγκο Αλμέιδα, Πιζάρο (79' Μπάουμαν), Μερτεσάκερ
 

 

 
 
 
 
 
 

 


Anorthosis v Werder Bremen από troobador