Έκρηξη με δύο νεκρούς στον καταυλισμό προσφύγων στη Λέσβο (pics)

Δύο νεκροί και δύο σοβαρά τραυματισμένοι είναι ο πρώτος απολογισμός από έκρηξη, πιθανόν φιάλης υγραερίου, που σημειώθηκε αργά το βράδυ στο hot spot προσφύγων και μεταναστών της Μόρια στη Μυτιλήνη.
 

 
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ νεκροί είναι μία γυναίκα και ένα παιδί, ενώ σοβαρά εγκαύματα έχουν υποστεί άλλη μια γυναίκα και ένα παιδί. Η φωτιά που ακολούθησε της έκρηξης κατακαίει μεγάλο μέρος του καταυλισμού.

 
Τοπικά ΜΜΕ στο νησί μεταδίδουν ότι το ξέσπασμα της φωτιάς προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στον καταυλισμό και μέχρι να διαπιστωθεί ότι δεν ήταν βόμβα ή κάτι άλλο, επικράτησε ένταση μεταξύ των προσφύγων και των μεταναστών με αποτέλεσμα να προκληθούν και άλλοι τραυματισμοί.

 
Μετά τα σοβαρά επεισόδια, την περασμένη εβδομάδα στη Χίο, στον καταυλισμό της Σούδας, όπου άγνωστοι με σχέσεις με τον ακροδεξιό χώρο επιτέθηκαν σε προσφυγικό καταυλισμό με πέτρες και βόμβες μολότοφ, πυροδοτώντας σοβαρά επεισόδια στα οποία ενεπλάκησαν πρόσφυγες και μετανάστες αλλά και Έλληνες αλληλέγγυοι, και προκλήθηκαν αρκετοί τραυματισμοί, τα πνεύματα είναι ιδιαίτερα τεταμένα.

 
 
Φωτο: empros.net
 
 

Δειτε Επισης

Χειροπέδες στη θεία του επτάχρονου που σκοτώθηκε πέφτοντας σε τζαμαρία στο διαμέρισμά τους στην Ελλάδα
Ασύλληπτη τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρό επτάχρονο κοριτσάκι που χτύπησε σε τζαμαρία στο σπίτι του
Παρακολουθούσαν την 69χρονη πριν τη δολοφονήσουν στην Ελλάδαα-Τη μαχαίρωσαν ενώ φώναζε για βοήθεια
Καρτέρι είχαν στήσει στη συμβολαιογράφο οι τρεις που συνελήφθησαν για τη δολοφονία στη Ζάκυνθο
Πατέρας, γιος και θείος πίσω από τη δολοφονία της συμβολαιογράφου στη Ζάκυνθο
Ένοχες οι δύο χορεύτριες για το pole dancing στην Κέρκυρα-Η ποινή που τους επιβλήθηκε
Μαρτυρία για τον 30χρονο που πνίγηκε στα Τρίκαλα-«Πάλευε 20 λεπτά με τα κύματα, ούρλιαζαν οι φίλοι του "κρατήσου"»
Κατηγορίες Μιλλιέτ κατά Μητσοτάκη για το Casus Belli
Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια του 50χρονου μητροκτόνου-«Τη σκότωσα για να τη λυτρώσω»
Γιός σκότωσε με μαχαίρι τη μητέρα του στο Χαϊδάρι-Ειδοποίησε ο ίδιος την Αστυνομία