Tο έπαιζε αρραβωνιαστικιά του Θωμά και φωτογράφιζε τον κόσμο

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, συνεχίστηκε σήμερα ενώπιον του Κακουργιοδικείου η διαδικασία  για το στυγερό έγκλημα του τριπλού φονικού της Λεμεσού, που έγινε πριν από έναν χρόνο (24 Νοεμβρίου του 15) στην περιοχή της Πλατείας Ηρώων, με θύματα τα αδέλφια Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και τον 24χρονο Αιμίλιο Μιλτιάδους.

Στην αρχή της διαδικασίας ο συνήγορος της Κατηγορούσας Αρχής ζήτησε από το Δικαστήριο τη διαγραφή δύο μαρτύρων, οι οποίοι τοποθετήθηκαν με τρόπο διαφορετικό σε σχέση με τις αρχικές τους καταθέσεις, που έδωσαν στην Αστυνομία αμέσως μετά το φονικό. Πρόκειται για δύο πρόσωπα που βρίσκονταν στην περιοχή της Πλατείας Ηρώων το βράδυ του εγκλήματος. Το Δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα της κατηγορούσας Αρχής και διέκοψε την διαδικασία, μέχρι να κληθούν και να παρουσιαστούν για την κατάθεσή τους οι δύο μάρτυρες.
 
Διαστάσεις, αλλά και παρερμηνείες δόθηκαν σ’ ένα σύνηθες περιστατικό στο Κακουργιοδικείο σήμερα, όταν από τους αστυνομικούς στην είσοδο της αίθουσας της δίκης εντοπίστηκε μία κοπέλα να φωτογραφίζει με το κινητό της.

Οι αστυνομικοί της συνέστησαν την προσοχή και προχώρησαν στην αφαίρεση του τηλεφώνου της, όταν διαπίστωσαν την λήψη φωτογραφιών που βρισκόταν στην είσοδο. Η κοπέλα, που δεν γνώριζε τον Θωμά πριν την φυλάκισή του,  παρουσιάστηκε ως …αρραβωνιαστικιά ή και θαυμάστρια του φερόμενου δράστη του στυγερού εγκλήματος.
  

Δειτε Επισης

Τιμωρήθηκε με αποκλεισμό έξι μηνών από τα γήπεδα 18χρονος-Είχε βρεθεί στην κατοχή του ρόπαλο
Συνεχίζονται οι έρευνες για το θανατηφόρο στον Ατσά-Έκκληση της Αστυνομίας για πληροφορίες
Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας το βράδυ της Τρίτης
Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην περιοχή Πετρόβουνος στη Νατά
Τρεις ακόμη συλλήψεις για τα επεισόδια στο «Άλφαμεγα»
Κατολισθήσεις βράχων στον δρόμο Πλατρών-Τροόδους λόγω έντονης βροχόπτωσης
Δύο με τρία άτομα φέρονται να μετακίνησαν τη μοτοσικλέτα του 16χρονου-Έρευνες για αναρτήσεις σε ΜΚΔ
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο στον Ατσά-Νεκρός ο 60χρονος Λάμπρος Μαυρομμάτης
Χειροπέδες σε 38χρονο που κυκλοφορούσε με ναρκωτικά και κλεμμένα χρήματα
Μπούκαρε σε εξοχικό από ανοιχτό παράθυρο και έκλεψε διάφορα αντικείμενα-Συνελήφθη 30χρονη