Φαβορί ο Φιγιόν για το χρίσμα της γαλλικής δεξιάς

Ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας Φρανσουά Φιγιόν αναδεικνύεται ως ο υποψήφιος που θα κερδίσει το χρίσμα της δεξιάς παράταξης ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2017 εξασφαλίζοντας ποσοστό 61% των ψήφων έναντι 39% για τον αντίπαλό του Αλάν Ζιπέ, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δημοσίευσε το Opinionway σήμερα.
 
Η διαδικτυακή δημοσκόπηση, στην οποία συμμετείχαν 550 εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι οι οποίοι προτίθενται να ψηφίσουν στο β` γύρο των προκριματικών εκλογών, διεξήχθη την 24η και 25η Νοεμβρίου, επισημαίνει η εταιρεία σε μια ανακοίνωση.
 
Τόσο ο Φιγιόν όσο και ο Ζιπέ, επίσης πρώην πρωθυπουργός, ολοκληρώνουν την προεκλογική τους εκστρατεία οργανώνοντας συγκεντρώσεις στο Παρίσι και το Νανσί αντίστοιχα απόψε το βράδυ.
 

Δειτε Επισης

Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην κοινότητα Αγίου Γεωργίου Καυκάλλου
Τάττης-Καραχάν:«Δεν επιθυμούμε καμία χάρη από κανέναν»
ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου
Μέτσολα: Στο επίκεντρο της Ευρώπης η Κύπρος
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εκεχειρία Ινδίας και Πακιστάν-«Αποφάσισαν πλήρη και άμεση κατάπαυση του πυρός»
Επεισοδιακή καταδίωξη με ρίψη πυροβολισμών καταζητούμενων για απόπειρα φόνου και ληστεία στην Πάφο
Αντίποινα και 13 νεκροί από επιθέσεις ανάμεσα σε Ινδία και Πακιστάν-Στα θύματα και ένα παιδί
Απόπειρα δολοφονίας του με αρσενικό αποκάλυψε ο Τούρκος ΥΠΕΞ
ΥΠΕΣ: Η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει με ευαισθησία τον προσφυγικό κόσμο
Νέες βολές ΑΚΕΛ κατά Προέδρου-«Οι πολίτες διερωτώνται πότε η κυβέρνηση θα αναλάβει έστω και μια φορά τις ευθύνες της;»