ΚΙΣΑ: Ο ΥΠΕΣ έδωσε οδηγίες για εξέταση αιτήσεων προσφύγων για απόκτηση υπηκοότητας
22:05 - 24 Νοεμβρίου 2016

Ο ΥΠΕΣ έδωσε οδηγίες για να ολοκληρωθεί άμεσα η εξέταση των αιτήσεων των διαμαρτυρομένων προσφύγων για απόκτηση της Κυπριακής υπηκοότητας, αναφέρει σε ανακοίνωση η ΚΙΣΑ, για τους πρόσφυγες που διαμαρτύρονται εδώ και μέρες έξω από τη Βουλή. Η ΚΙΣΑ κάνει λόγο για σημαντική και ελπιδοφόρα εξέλιξη.
Σύμφωνα με την οργάνωση, εκφράζεται ελπίδα ότι ο αγώνας των διαμαρτυρομένων απεργών θα έχει αίσιο τέλος. Οι πρόσφυγες μετέφεραν σήμερα τη διαμαρτυρία τους έξω από το ΥΠΕΣ όπου και έγινε συνάντηση με σύμβουλο του Υπουργού, η οποία και τους πληροφόρησε ότι το πρωί ο Υπουργός έδωσε οδηγίες για να ολοκληρωθεί άμεσα η εξέταση των αιτήσεων.
Η ΚΙΣΑ αναφέρει ακόμη ότι τρεις από τους διαμαρτυρόμενους πρόσφυγες που κατήλθαν σε απεργία πείνας, διακομίστηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Διαβάστε επίσης:
Λιποθύμησαν τρεις μετανάστες απεργοί πείνας – Φωνάζει για ολιγωρία η ΚΙΣΑ