Αυτά τα Χριστούγεννα υιοθέτησε μια οικογένεια – Δες πως μπορείς να το κάνεις

Αν θες να βοηθήσεις οικογένειες που έχουν ανάγκη, τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη περίοδος. Πολλοί συμπολίτες μας δεν διαθέτουν τα απαραίτητα για να νιώσουν τη χάρα των γιορτών.

Αυτό το κενό φιλοδοξεί να καλύψει και φέτος η πρωτοβουλία του παγκύρπιου συντονιστικού συμβουλίου εθελοντών που ανακοίνωσε την έναρξη της εκστρατείας «Υιοθετήστε» μια οικογένεια τα Χριστούγεννα» που έχει ως στόχο να μην μείνει καμία οικογένεια και κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα που βοηθούν να  νιώσουν τη χαρά των Χριστουγέννων.
 
Στο πρόγραμμα συμμετέχει και ο Συνεργατισμός, ο οποίος προσφέρει τα απαραίτητα για το γιορτινό Τραπέζι, στις πρώτες 250 οικογένειες.
 
Το Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντών καλεί τους πολίτες να μην αναλωθούν στην αγορά περιττών υλικών αγαθών και να «υιοθετήσουν» μια οικογένεια σκορπίζοντας τη χαρά της γέννησης του Χριστού, προσφέροντας ακόμη και από το υστέρημα μας σε όσους έχουν ανάγκη.  
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δώσουν σε μια οικογένεια τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι, να προσφέρουν χριστουγεννιάτικα εδέσματα, να προσφέρουν δώρα και οτιδήποτε άλλο μπορούν
 
Στην πρωτοβουλία του Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού μπορείτε να δηλώσε συμμετοχή στα γραφεία των επαρχειών.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: Λευκωσία 22512602, Λεμεσός 25737761, Λάρνακα 24650525, Πάφος 26953725, Αμμόχωστος 99124521, Κερύνεια   97743185
 
Τα βιβλιοπωλεία ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ στηρίζουν την εκστρατεία του ΠΣΣΕ «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα» και διαθέτουν ειδικό χώρο συλλογής παιχνιδιών, βιβλίων/παραμυθιών και άλλων χριστουγεννιάτικων δώρων εντός του χώρου των βιβλιοπωλείων σε όλες τις πόλεις, τα οποία στη συνέχεια θα παραδώσει στο Σώμα Εθελοντών κάθε επαρχίας για να δοθούν σε παιδιά άπορων οικογενειών.
 
 
Το 2015 στο πλαίσιο της εκστρατείας «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα» η τόσο γενναιόδωρη προσφορά απλών πολιτών, ομάδων ατόμων, εταιρειών, οργανισμών και άλλων φορέων έχει δώσει την ευκαιρία στο Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού μέσω των Επαρχιακών Συντονιστικών Συμβουλίων Εθελοντισμού / Σωμάτων Εθελοντών του να προσφέρει χριστουγεννιάτικα πακέτα σε περίπου 1000 οικογένειες. 
 
Τελευταία ημερομηνία παραλαβής ειδών από τα Σώματα Εθελοντών:  19 Δεκεμβρίου 2016
  

Δειτε Επισης

Σε απλοποίηση διαδικασιών στην Κοινή Αγροτική Πολιτική επιμένει η Κύπρος
Έχει εντοπιστεί το 52% των αγνοουμένων-Ταυτοποιήθηκαν 1.047 από τους 2.002
Τρεις ημερομηνίες εντός Οκτωβρίου πρότεινε η Λευκωσία για τριμερή
O ΕΟΑ Λεμεσού στηρίζει την ύπαιθρο και τα χωριά της Λεμεσού
Στο 342% της κανονικής η βροχόπτωση εντός Σεπτεμβρίου
Ανεξήγητες διαφοροποιήσεις στις τιμές εισαγωγής καυσίμων διαπιστώνει ο Σύνδεσμος Καταναλωτών
Στη Βουλή η εξαίρεση από διατμηματικές προαγωγές για προϊστάμενους νοσηλευτές
Στη Γενεύη η Επ. Νομοθεσίας για αξιολόγηση της Περιοδικής Έκθεσης Κύπρου
Τουλάχιστον δέκα νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα-Πλημμύρισαν αυτοσχέδιοι καταυλισμοί
Απήχθη στα έξι του ενώ έπαιζε με τον αδελφό του-Βρέθηκε ζωντανός 70 χρόνια μετά