«Mε 11 αγώνες αήττητη, κάθε προπονητής θέλει να την κερδίσει»

Κριτήριο την απόδοση του ΑΠΟΕΛ έθεσε ο τεχνικός της ομάδας της Λευκωσίας, Τόμας Κρίστιανσεν, για την έκβαση του αγώνα με την Αστάνα, τονίζοντας ότι δεν αποτελεί πρόβλημα η χαμηλή θερμοκρασία που επικρατεί στην πόλη του Καζακστάν.
 
Αν παίζουν ρόλο οι κλιματολογικές συνθήκες: «Η θερμοκρασία είναι μικρό πρόβλημα. Το θέμα είναι πως θα παρουσιαστούμε εμείς στο γήπεδο και πιστεύω ότι θα παίξουμε καλά και θα προκριθούμε. Η Αστάνα είναι μια ομάδα που στο γήπεδο της έχει 11 παιχνίδια να γνωρίσει ήττα στην Ευρώπη και εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
 
 
Για την κατάσταση του χορτοτάπητα: «Το θέμα αυτό το αντιμετωπίσαμε και με την Γιανγκ Μπόις. Πρέπει να προσαρμοστούμε, υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες, όπως ο τρόπος που χτυπά η μπάλα, ο τρόπος που αναπτύσσεται η ομάδα και θα πρέπει να προσαρμοστούμε».
 
Για το αποτέλεσμα που τον ευχαριστεί: «Πάντα προσπαθούμε για τη νίκη, δεν πάμε ποτέ για την ισοπαλία. Θα δούμε στο τέλος του αγώνα αν θα μας εξυπηρετήσει μια ενδεχόμενη ισοπαλία. Φυσικά με 11 συνεχόμενους αγώνες αήττητη εδώ, κάθε προπονητής θέλει να γίνει εκείνος που θα την κερδίσει».
 
Αν θεωρεί επικίνδυνο κάποιο παίκτη της Αστάνα: «Η Αστάνα έχει πολύ καλή ομάδα και δυσκολευτήκαμε να την κερδίσουμε στην Κύπρο. Δεν ξεχωρίζω κάποιον ποδοσφαιριστή, πάντα οι επιθετικοί είναι επικίνδυνοι και πρέπει να τους προσέξουμε».
 
Τι άλλαξε στην ομάδα ως προπονητής:«Σκέφτομαι την Αστάνα και δουλεύουμε να την αντιμετωπίσουμε σαν ομάδα. Αυτό που αλλάξαμε όταν ανέλαβα ήταν κάποια στοιχεία στην τεχνική και την ανάπτυξη. Θέλαμε να τα κάνουμε καλύτερα. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι σαν το τελευταίο και θέλουμε να πετύχουμε Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνω στους ποδοσφαιριστές κάθε φορά».