13ο Digital Marketing Forum

Σε μια παγκόσμια αγορά, όπου τα πάντα είναι διαθέσιμα online, η ανάπτυξη μιας εταιρείας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την Ψηφιακή Στρατηγική Μάρκετινγκ που θα χαράξει και από το επιλεγμένο της ακροατήριο, το οποίο θα εξελίξει σε πελάτες. Κάτι τέτοιο μπορεί στη θεωρία να μοιάζει εύκολη υπόθεση, όμως στην πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο: Το Ψηφιακό Μάρκετινγκ απαιτεί μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση κι αυτό το καθιστά πιο δύσκολο και πολύπλοκο. Πώς μπορεί, λοιπόν, μια εταιρεία να εφαρμόσει επιτυχώς τις στρατηγικές του Ψηφιακού Μάρκετινγκ, στο κατάλληλο κοινό; Με ποιους τρόπους θα καταφέρει να ωθήσει αποτελεσματικά το σωστό προϊόν, στο σωστό πελάτη, τη σωστή στιγμή, με το κατάλληλο μέσο;

 

Mεταξύ άλλων, o Παντελής Βλαδίμηρου, Managing Director της Webart, παρουσιάζει το θέμα: “Turn strangers into loyal customers - 5 Inbound Marketing takeaways that really work in Cyprus” και εξηγεί, πώς μπορεί μια επιχείρηση να κερδίσει πιστούς πελάτες χρησιμοποιώντας στρατηγικές που είναι καλά δοκιμασμένες στην κυπριακή αγορά και αποφέρουν θετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, εστιάζει στο Inbound Marketing, μοιράζεται τις γνώσεις του σχετικά με την ορθή χρήση των καναλιών Ψηφιακού Μάρκετινγκ όπως είναι οι μηχανές αναζήτησης, τα social media και το blogging, και παρουσιάζει τις νέες τάσεις στο Mobile Marketing. 

 

Το “13ο Digital Marketing Forum” είναι πλέον γεγονός. Την Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία, διακεκριμένες προσωπικότητες από Κύπρο και εξωτερικό αναλύουν σε βάθος το ευρύ φάσμα του Ψηφιακού Μάρκετινγκ. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι διαφημιζόμενοι και οι επαγγελματίες της Επικοινωνίας, της Διαφήμισης και του Μάρκετινγκ, θα παρουσιαστούν από ειδήμονες της διεθνούς και τοπικής κοινότητας.

 

Το Φόρουμ απευθύνεται σε διευθυντές και στελέχη Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων όλων των κλάδων της οικονομικής δραστηριότητας και ειδικότερα σε: Εταιρείες Διαφήμισης και Επικοινωνίας, Γραφεία Δημοσίων Σχέσεων, Media Planners, Media Agencies, Υπηρεσίες Marketing, Εταιρείες Ερευνών Αγοράς, Συμβούλους Marketing, Επαγγελματίες Πωλήσεων, Brand Managers, Διευθύνοντες Σύμβουλους, Γενικούς Διευθυντές και Digital Marketing Specialists.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φετινό θεματολόγιο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:

http://www.imhbusiness.com/13th-digital-marketing-forum 

Οργάνωση: ΙΜΗ. 

Στρατηγικός συνεργάτης: CytaMobile Vodafone

Χορηγοί: Cablenet, Carlsberg, Hellenic Technical Enterprises Ltd,  Microsoft Innovation Center 

Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου, Πόρταλ IN Business, reporterOnline

Υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Διαφήμισης και Επικοινωνίας Κύπρου και του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Κύπρου 

Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές και κόστος συμμετοχής, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness

 

 

Δειτε Επισης

Αποσύρεται από την αγορά συσκευή φρυγανιέρας (pic)
Εξήγγειλαν απεργία την ώρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τη Δευτέρα οι συντεχνίες του ΡΙΚ
Ανάσα στις τσέπες των καταναλωτών από τις μειώσεις στα καύσιμα, μειώθηκε και η φυγή στα κατεχόμενα
Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι στο μενού του καιρού-Νέα κίτρινη προειδοποίηση
Αρχίζει η πολυαναμενόμενη ανάπλαση της Τσερίου-Σε δύο χρόνια η ολοκλήρωση του έργου, όσα αλλάζουν
Αναμένει την έκθεση γεγονότων για τις 15χρονες η Μιχαηλίδου-Το πρωτόκολλο όταν λείπει παιδί από στέγη
Αρχίζει ο διάλογος για το σύστημα διορισμών-Ακούει εκπαιδευτικούς και καθορίζει πλάνο το ΥΠΑΝ
Τζόκερ έπαιξες; Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 14.600.000 ευρώ
Καθυστερήσεις επί καθυστερήσεων για τον δρόμο Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς και τα χρονοδιαγράμματα λήγουν
BINTEO: Άνοιξαν οι ουρανοί σε διάφορες περιοχές της Κύπρου-Συστάσεις Πολιτικής Άμυνας στο κοινό