Δεν άντεξε η καρδιά στην πίεση κατά την πτώση  του Ανδρέα Εφραίμ

 «Δεν άντεξε η καρδιά» του άτυχου Αντρέα Εφραίμ στην πίεση που δέχτηκε κατά την πτώση του στην άσφαλτο. Κι ενώ δεν είχε πληγεί από κάποιο σπασμένο πλευρό, η διάτρηση του πλέον ζωτικού οργάνου του 33χρονου  συνέβη λόγω της μεγάλης πίεσης και τριβής του σώματος στην άσφαλτο.

Δίνοντας αυτές τις λεπτομέρειες η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου που διενήργησε σήμερα την νεκροψία επί της σωρού του άτυχου νέου, συνόψισε ότι ο θάνατος του Ανδρέα Εφραίμ, προήλθε από πολυτραυματισμό συνεπεία του τροχαίου δυστυχήματος. Ο Αξιωματικός Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιος Καφάς, εξέφρασε από την πρώτη στιγμή τον προβληματισμό του για την αιτία που προκάλεσε τον θάνατο του 33χρονου, με δεδομένο ότι δεν είχε αναπτύξει ταχύτητα με την μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του, ενώ φορούσε και το προστατευτικό κράνος του. Κι εν αντιθέσει με τον 31χρονο που επέβαινε στην μοτοσικλέτα του Εφραίμ και τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι. 

Όπως είναι γνωστό ο 33χρονος οδηγός της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας, τις πρωινές ώρες της Κυριακής στην οδό Ελευθερίας στη Λεμεσό, απώλεσε τον έλεγχό της , προσκρούοντας διαδοχικά πάνω στους μικρούς πασσάλους οι οποίοι βρίσκονται πάνω στο πεζοδρόμιο. Ακολούθως η μοτοσυκλέτα ανατράπηκε και σύρθηκε στην άσφαλτο.

Η Τροχαία Λεμεσού αναζητά ακόμη μαρτυρίες και στοιχεία για το θανατηφόρο δυστύχημα, εξετάζοντας και πιθανή καταγραφή του συμβάντος από εξωτερικές κάμερες καταστημάτων της περιοχής. Ο 31χρονος που επέβαινε της ίδιας μοιραίας μοτοσικλέτας, δεν είναι ακόμη σε θέση να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία.

Στο μεταξύ ο επίσημος Απόλλωνας εκφράζει την οδύνη του για τον αδόκητο χαμό τους Αντρέα Εφραίμ, αφού ο άτυχος νέος ήταν πιστός φίλαθλος της ομάδας της Λεμεσού κι εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
  

Δειτε Επισης

Απαντά στις επικρίσεις για τους δικαστές του Ανωτάτου ο ΠΔΣ-«Επικίνδυνες για το κράτος δικαίου»
Καταγγελία Ισραηλινών σε βάρος Ελληνοκύπριου για απάτη με αγοραπωλησίες διαμερισμάτων
Αναζητείται από την Αστυνομία για υπόθεση κλοπής στην Αγία Νάπα (pics)
Στις φλόγες υποστατικό από τσίγκους-Επεκτάθηκε σε φοινικόδεντρα
Ψάχνει μαρτυρίες η Αστυνομία για το θανατηφόρο με θύμα τον 16χρονο Χαράλαμπο
Δέκα πρόσωπα επιτέθηκαν σε πατέρα και τους δύο γιους του ενώ έφευγαν από το τζαμί
Έκρηξη κροτίδας έξω από γκαράζ κατοικίας 48χρονου-Καταζητείται ένας 57χρονος
Εγκλωβίστηκαν στο όχημά τους μετά από τροχαίο-Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα
Νέα απάτη με μαζική αποστολή μηνυμάτων για κρυπτονομίσματα-Πώς αποσπούν λεφτά από πολίτες (pics)
Καταγγελία στην Αστυνομία για πρόκληση θανάτου εξ αμελείας από την οικογένεια του άτυχου Άλκη