Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Φωτογράφων καταδικάζει τις δραστηριότητες παιδικής πορνογραφίας

Καμία σχέση δεν έχουν οι πραγματικοί επαγγελματίες φωτογράφοι με δραστηριότητες που αφορούν παιδική πορνογραφία, αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Φωτογράφων.

Ο Σύνδεσμος, με αφορμή την είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας ότι φωτογράφος εμπλέκεται σε παρανομία με παιδική πορνογραφία, απερίφραστα καταδικάζει αυτού του είδους τις ενέργειες και δηλώνει ότι καμία σχέση δεν έχουν οι πραγματικοί επαγγελματίες φωτογράφοι με τέτοιου είδους δραστηριότητες.

«Μέσα στις τάξεις του Συνδέσμου μας έχουμε μόνο τους καθώς πρέπει και καθόλα πραγματικούς επαγγελματίες και όχι όποιος δηλώσει ότι είναι δήθεν φωτογράφος όπως η συγκεκριμένη περίπτωση που ούτε στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις δεν είναι δηλωμένος Επαγγελματίας Φωτογράφος αλλά ούτε και είναι εγγεγραμμένος στον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Φωτογράφων. Για ακόμη μια φορά, ο Σύνδεσμος μας καταδικάζει με τον πιο δυνατό τρόπο τις πράξεις και ενέργειες των οποιονδήποτε είναι μπλεγμένοι με τέτοιου είδους παρανομίες», προσθέτει.

Ο Σύνδεσμος αναφέρει ότι με αφορμή τα πιο πάνω προειδοποιούν και πληροφορούν όλους τους Συνδέσμους Γονέων όλων των επιπέδων Σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) όπως είναι προσεκτικοί στην επιλογή Φωτογράφου για τις ενδοσχολικές φωτογραφίσεις των παιδιά τους και να επιλέγουν μόνο από τους επαγγελματίες Φωτογράφους που είναι στα μητρώα Επαγγελματιών Φωτογράφων.

«Μέσα από την τεχνολογία όλα μπορεί να συμβούν από τον οποιονδήποτε παράνομο πειρατή. Οι σωστοί επαγγελματίες πόσο μάλλον ενεργούν με τέτοιο τρόπο που να προστατεύουν τα παιδιά και όχι να ενεργούν με πωρωμένα μυαλά», καταλήγει.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Σε επιτόπου αξιολόγηση της φοιτητικής εστίας του Δήμου Πάφου προχώρησε ο Φαίδωνος
Για κινητά, κλιματιστικά και στολές συζήτησαν μεταξύ άλλων ΥΠΑΝ και ΠΣΕΜ
Σε απλοποίηση διαδικασιών στην Κοινή Αγροτική Πολιτική επιμένει η Κύπρος
Έχει εντοπιστεί το 52% των αγνοουμένων-Ταυτοποιήθηκαν 1.047 από τους 2.002
O ΕΟΑ Λεμεσού στηρίζει την ύπαιθρο και τα χωριά της Λεμεσού
Στο 342% της κανονικής η βροχόπτωση εντός Σεπτεμβρίου
Ανεξήγητες διαφοροποιήσεις στις τιμές εισαγωγής καυσίμων διαπιστώνει ο Σύνδεσμος Καταναλωτών
Στη Βουλή η εξαίρεση από διατμηματικές προαγωγές για προϊστάμενους νοσηλευτές
Στη Γενεύη η Επ. Νομοθεσίας για αξιολόγηση της Περιοδικής Έκθεσης Κύπρου
Αποσύρεται από την αγορά συσκευή φρυγανιέρας (pic)