Χτύπησε τον ΑΠΟΕΛ σε γνωστούς χρόνους…

Με το τέρμα που πέτυχε σε βάρος του ΑΠΟΕΛ η ΑΕΛ έφθασε τα 16 στη φετινή σεζόν. Είναι η χειρότερη επίδοση από όλες τις ομάδες της πεντάδας, ακόμη και ο έκτος Ερμής πέτυχε ισάριθμο αριθμό τερμάτων.
 
Το σημαντικό όμως για τους γαλαζοκίτρινους ότι δείχνουν πως μπορούν να κοντράρουν κάθε αντίπαλο στη φετινή σεζόν και να διεκδικήσουν το καλύτερο. Με την επικράτηση σε βάρος του ΑΠΟΕΛ έδειξαν ότι δεν μπορεί κανείς να τους αποκλείσει από τη διεκδίκηση του τίτλου.
 
Από τα 16 τέρματα που σκόραρε η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου, περισσότερα από τα μισά επιτεύχθηκαν στα τέλος των δύο ημιχρόνων. Τα τέσσερα στη διάρκεια της περιόδου 31’-45’ και τα πέντε μετά το 76’.
 
Στο δεύτερο πλαίσιο «χτύπησε» και τον ΑΠΟΕΛ. Μπορεί ανέλπιστα να βρέθηκε η μπάλα στην άσπρη βούλα – εμφανές λάθος του Αστίθ -, αλλά επιβεβαιώθηκε για άλλο ένα παιχνίδι ότι η ΑΕΛ την βρίσκει περισσότερο προς το φινάλε των ημιχρόνων.
 
Αυτό αποδεικνύει ότι υπάρχουν αντοχές μέχρι το φινάλε, ενώ επίσης κρίνεται ένα σημαντικό χρονικό σημείο προκειμένου να πληγεί η ψυχολογία του αντιπάλου που θα έχει λιγοστό χρόνο για να αντιδράσει. Δεν είναι τυχαίο ότι σε όλα τα παιχνίδια που σκόραρε στο τελευταίο 15λεπτο, κατάφερε να πάρει και τους τρεις βαθμούς.