Αυτοί οι 5 θα είναι σε επαφή με την UEFA για τα στημένα

Όπως γνωστοποιήθηκε στη σημερινή (21/11) συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου της ΚΟΠ, έχει συσταθεί μία ad hoc επιτροπή που θα βρίσκεται σε επαφές με το αρμόδιο τμήμα της UEFA.
 
Η σύσταση της συγκεκριμένης επιτροπής ήταν μία ιδέα του αναπληρωτή προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα, ο οποίος ήταν προεδρεύων στη σημερινή συνεδρία λόγω της απουσίας του Κωστάκη Κουτσοκούμνη στο εξωτερικό.
 
Την ad hoc επιτροπή απαρτίζουν οι Κωστάκης Κουτσοκούμνης (πρόεδρος ΚΟΠ), Γιώργος Κούμας (αναπληρωτής πρόεδρος ΚΟΠ), Μάριος Λευκαρίτης (αντιπρόεδρος UEFA), Χάρης Λοϊζίδης (1ος αντιπρόεδρος ΚΟΠ) και Νίκος Νικολάου (2ος αντιπρόεδρος ΚΟΠ).
 
 
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ αναφέρει:
«Σε μια άλλη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ συστάθηκε επιτροπή από υψηλόβαθμα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας που θα έχει επαφές με τα αρμόδια τμήματα της UEFA για διευκρίνηση των οποιαδήποτε θεμάτων προκύπτουν από τους φακέλους αλλά και της όλης διαδικασίας για σύνταξη του φακέλου από τη σχετική επιτροπή της UEFA.
 
Εάν κριθεί αναγκαίο, μετά τις επαφές της πιο πάνω επιτροπής με την UEFA τότε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ θα προχωρήσει στη λήψη επιπρόσθετων μέτρων για ενίσχυση του Πειθαρχικού της κανονισμού.
 
Επίσης αποφασίστηκε ότι η δημοσιοποίηση παραλαβής φακέλου από την UEFA θα γίνεται ταυτόχρονα με την παραπομπή του από τον Πειθαρχικό Εισαγγελέα στον Αθλητικό Δικαστή»/