Απέδρασε κρατούμενη που φορούσε «βραχιολάκι» και είναι άφαντη

Η εταιρεία που έχει αναλάβει την παρακολούθηση των κρατουμένων με βραχιολάκι έλαβε σήμα από τον πομπό της 43χρονης ότι βγήκε από το σπίτι παραβιάζοντας έτσι τον κατ’ οίκον περιορισμό.

Η πρώτη απόδραση κρατουμένου που βρισκόταν υπό επιτήρηση με ειδικό βραχιολάκι σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου.

Πρόκειται για μια 43χρονη, η οποία κατηγορείται για εμπλοκή σε μεγάλη υπόθεση υπεξαίρεσης και κατάχρησης σε βάρους του Δημοσίου, λαθρεμπόριο και ξέπλυμα χρήματος, η οποία με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό και επιτήρηση με βραχιολάκι.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, χθες στις 18:58 το απόγευμα, η εταιρεία που έχει αναλάβει την παρακολούθηση των κρατουμένων με βραχιολάκι έλαβε σήμα από τον πομπό της 43χρονης ότι βγήκε από το σπίτι παραβιάζοντας έτσι τον κατ’ οίκον περιορισμό.

Αμέσως κινήθηκε συνεργείο της εταιρίας στην περιοχή, που παρακολούθησε το σήμα, αλλά ο πομπός σταμάτησε να εκπέμπει 11 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στις 19:09 στη γωνία Θεσσαλονίκης και Λαχανά στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι υπάλληλοι της ιδιωτικής εταιρίας που έφτασαν στο σημείο βρήκαν το βραχιολάκι κομμένο αλλά η γυναίκα είχε γίνει άφαντη και αναζητείται.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δειτε Επισης

Νεκρή γυναίκα μετά από έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στη Θεσσαλονίκη-Περνούσε τυχαία από το σημείο
Έκρηξη σε πολυκατοικία έξω από πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης-Ακρωτηριάστηκε γυναίκα
Η 16χρονη Maja ήταν το θύμα του 17χρονου Πολωνού που συνελήφθη στην Κατερίνη
Στα δικαστήρια της Αλεξανδρούπολης ο 59χρονος που συνελήφθη για κατασκοπεία
Σκότωσε, έκαψε και πέταξε σε κάδο γυναίκα στην Πολωνία-Μετά το έγκλημα πήγε διακοπές στην Ελλάδα
Μέλη συμμορίας παρίσταναν τους ενοικιαστές και άδειαζαν σπίτια
Επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη-«Βγες έξω θα σε σκοτώσω»
Νέα ηχητικά ντοκουμέντα από την τραγωδία στα Τέμπη-Ουρλιαχτά παιδιών, «πήρε φωτιά το τρένο»
Πώς έφτασαν οι Ελληνικές Αρχές μέσω Λιθουανίας στον 59χρονο «κατάσκοπο» -ελαιοχρωματιστή» στην Αλεξανδρούπολη
Τι «δείχνουν» οι ιστολογικές εξετάσεις ως αίτιο θανάτου του Βασίλη Καλογήρου-Τα νέα δεδομένα