Η πιο ευρεία νίκη με τραυματισμούς (pics)

Στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη έφθασε ο Απόλλωνας που χωρίς να βρει αντίσταση, κέρδισε με 6-0 την Καρμιώτισσα, κάνοντας ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Η υπεροχή των γαλάζιων επισφραγίστηκε από πολύ νωρίς στον αγώνα, μιας και μέχρι το 20’ είχαν πάρει προβάδισμα με 3-0 και πλέον τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για την Καρμιώτισσα να αλλάξει την κατάσταση.

Το 1-0 έγινε μόλις στο 3’ με τον Παπουλή να σκοράρει από κοντινή θέση. Οκτώ λεπτά αργότερα. η μπάλα στήθηκε στην άσπρη βούλα μετά από ανατροπή του Γκιέ Γκιέ από τον Κυριάκου εντός περιοχής. Ο Ντα Σίλβα δεν λάθεψε και στο 11’ έκανε το 2-0.

Ο ξέφρενος ρυθμός του Απόλλωνα στα πρώτα στάδια του αγώνα δεν κόπασε και στο 20’ ο Παπουλής χρίστηκε για δεύτερη φορά σκόρερ πλασάροντας ιδανικός τον πορτιέρε των γηπεδούχων, μετά από μπαλιά του Μάγκλιτσα.

 
 

Την έπαθε με τραυματισμούς
Εκεί που όλα ήταν φανταστικά για τον Απόλλωνα, την ωραία εμφάνιση επισκίασαν δύο τραυματισμοί που έφεραν αναγκαστικές αλλαγές. Πρώτα, στο 20’ ο Γκιέ Γκιέ βγήκε εκτός με πρόβλημα στον προσαγωγό και έπειτα στο 38’ νοκ άουτ τέθηκε και ο Βασιλείου έχοντας πρόβλημα κάτω από το γόνατο. Από τις εξετάσεις θα φανεί η σοβαρότητα της κατάστασης των δύο ποδοσφαιριστών.

Συνέχισε στον ίδιο ρυθμό
Παρόλα αυτά ο Απόλλωνας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο. Το ξεκάθαρο υπέρ του αποτέλεσμα, του έδωσε το δικαίωμα να ρίξει τους ρυθμούς, όμως η παραγωγικότητα των παικτών του έμεινε σταθερή.

Στο 55’ μετά από υποδειγματική αντεπίθεση του Απόλλωνα, ο τελικός αποδέκτης της μπάλας, Μάγκλιτσα, τελείωσε ιδανικά τη φάση ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 70’  το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ έβαλε και ο Πίεχ κάνοντας το 5-0 με το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του Απόλλωνα

Την τελική σφραγίδα στο σημερινό παιχνίδι έβαλε στοπ 84’ ο Χάμπος ο οποίος από μακρινή απόσταση πέτυχε το πιο ωραίο τέρμα της βραδιάς και διαμόρφωσε το τελικό 6-0, αφιερώνοντας το τέρμα στον Τάσο Κίσσας.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ:
3’, 20’ Παπουλής, 11’ πεν. Ντα Σίλβα, 55’ Μάγκλιτσα, 70’ Πίεχ, 84’ Χάμπος
Κίτρινες: -
Συνθέσεις: 
Καρμιώτισσα:
Καϊρίνος, Βοσκανιάν(63΄ Τσολακίδης), Ταραλίδης, Βαττής, Ε.Κυριάκου, Χριστοφή, Δημητρίου, Αρότσα(65΄ Α.Κυριάκου), Σάλιακας, Κονέ, Όρντος(71΄ Κύπρου).
Απόλλωνας: Βάλε, Στυλιανού, Βινίσιους, Ρομπέρζ, Βασιλείου(42΄ Γκόμες), Κυριάκου, Ντα Σίλβα, Μπεντόγια(59΄ Πέδρο), Παπουλής, Γκίε(21΄ Πίεχ), Μάγκλιτσα.