Άγρια συμπλοκή και τραυματισμοί μαθητών στο Γυμνάσιο Λευκάρων

 Άλλο ένα επεισόδιο μεταξύ μαθητών σε σχολείο, αυτή τη φορά στα Λεύκαρα, σημειώθηκε το πρωί.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, στο Γυμνάσιο Λευκάρων ομάδα μαθητών πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα να υπάρξουν και τραυματισμοί.
 
Συγκεκριμένα στο διάλειμμα ένας 15χρονος Ελληνοκύπριος ενώ καθόταν στο παγκάκι του σχολείου φίλη του, δυο άλλοι μαθητές, 13 και 14 ετών από την Συρία που φοιτούν στο ίδιο σχολείο, τους προκάλεσαν με αποτέλεσμα να υπάρξει λεκτική αντιπαράθεση.
 
Ωστόσο επενέβη ο Διευθυντής του σχολείο και τα πνεύματα ηρέμησαν.
 
Τα πράγματα όμως πήραν διαφορετικές διαστάσεις, όταν στο δεύτερο διάλειμμα, η αντιπαράθεση συνεχίστηκε ανάμεσα σε ομάδες μαθητών που χωρίστηκαν σε Ελληνοκύπριους και Σύριους που διαμένουν στον καταβολισμό της Κοφίνου και πηγαίνουν σχολείο στα Λεύκαρα.  
 
Οι μαθητές ήρθαν στα χέρια μεταξύ τους με αποτέλεσμα 7 Κύπριοι να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο ενώ τραυματίστηκαν και αλλοδαποί μαθητές οι οποίοι αρνήθηκαν να λάβουν νοσηλεία.
 
Την υπόθεση διερευνά η αστυνομία.
 
 

Δειτε Επισης

«Σήμερα είχαμε παραλαβή»-Πώς ο 59χρονος έστελνε φωτογραφίες και βίντεο στον «στρατολογητή»
Κατέσχεσαν αδήλωτα πολυτελή είδη οι Αρχές στο αεροδρόμιο Λάρνακας (pics)
Στον κόσμο του το τουρκικό ΥΠΑΜ-Υποστηρίζει πως επιχειρείται αναβίωση της... «τρομοκρατικής νοοτροπίας της ΕΟΚΑ»
Κακόβουλη η πυρκαγιά στα Μανδριά-Τέθηκε υπό έλεγχο αφού έκαψε 1,5 εκτάριο
Κατάσχεση από Τμήμα Τελωνείων μεγάλης ποσότητας φυτοφαρμάκων λόγω λανθασμένης σήμανσης
Προσδοκία Τατάρ να αλλάξει όνομα το ψευδοκράτος-«Δεν υπάρχει κράτος βορράς-νότος. Υπάρχουν δύο χωριστά κράτη»
Συνελήφθη 59χρονος για κατασκοπεία στην Ελλάδα-Δρούσε για λογαριασμό ρωσικής υπηρεσίας
Ελλείπει από τον χώρο διαμονής του στη Λάρνακα 17χρονος από τη Συρία
Άρχισε η υποβολή δήλωσης φόρου εισοδήματος-Προθεσμία μέχρι 31 Ιουλίου
Το 50% των ανακυκλώσιμων στην Κόσιη θάβονται-«Στα όριά της η κατάσταση»