Η προσοχή στο «γαλαζοκίτρινο» ντέρμπι

Αγώνας που θα κρίνει αρκετά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ανοίγει την αυλαία της 11ης αγωνιστικής, AΕΛ – ΑΠΟΕΛ (19:00) μαζί με το παιχνίδι Ερμής – ΑΕΖ (17:00). Αμφότερες, αναζητούν το τρίποντο, με τον ΑΠΟΕΛ να θέλει να κρατήσει την απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο ΑΕΚ ή και ακόμη να την προσπεράσει σε τυχόν απώλεια της στο ντέρμπι με την Ομόνοια, και η ΑΕΛ δε, να μειώσει τη διαφορά των πέντε βαθμών που την χωρίζει από τον ΑΠΟΕΛ και να πλησιάσει την κορυφή.
 
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός της ΑΕΛ, Πάμπος Χριστοδούλου, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, παρακολουθώντας στην τελευταία προπόνηση τους Σιέλη, Τζούνιορ και Παπάγκο να ανεβάζουν στροφές. Όπως ενημέρωσαν οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού, ο τεχνικός θα έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές. Αναμφισβήτητα, δεν χωράει άλλη απώλεια στο στρατόπεδο της ομάδας της Λεμεσού, αφού θα παραμείνει αρκετά πίσω από την κορυφή.
 
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν, ταξιδεύει στη Λεμεσό με απώτερο στόχο το διπλό, έχοντας στη διάθεση του 23 ποδοσφαιριστές, εκτός τους Μερκή και Μπερτόλιο. Ο προπονητής των «γαλαζοκιτρίνων» δεν αναμένεται να κάνει και ιδιαίτερες αλλαγές στο αρχικό του σχήμα παρόλο που η δύσκολη συνέχεια που έπεται σε Ευρώπη αλλά και πρωτάθλημα δεν μπορεί να αγνοηθεί.