Έκλεψαν όχημα και πινακίδες, «έκαναν τη δουλειά τους» και… το έκαψαν

Φωτιά σε όχημα που βρισκόταν σε χωρά στην Αραδίππου ξέσπασε χθες γύρω στις 7 και 30 το βράδυ και την οποία αντιλήφθηκε περαστικός και κάλεσε την αστυνομία.

Αμέσως στη σκηνή έσπευσαν μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας για την κατάσβεση της ενώ μέλη του ΤΑΕ άρχισαν έρευνες καθώς στο σημείο δεν βρισκόταν ο ιδιοκτήτης του οχήματος.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω όχημα είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο από τις 13 Νοεμβρίου ενώ οι πινακίδες εγγραφής κλάπηκαν στις 5 Νοεμβρίου.

Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά τέθηκε κακόβουλα και όπως προκύπτει οι απατεώνες αφού «έκαναν τη δουλειά» τους το παρέδωσαν στις φλόγες.  

Δειτε Επισης

Αγελάδες διέφυγαν από φορτηγό που ανατράπηκε και κινούνται στον αυτοκινητόδρομο
Χειροπέδες σε άλλο ένα πρόσωπο για τη ληστεία ζεύγους τουριστών στην Πάφο-Στις πέντε οι συλλήψεις
Χειροπέδες σε 35χρονο που έριξε δύο μολότφ στην αυλή 70χρονου
Μπούκαρε σε περίπτερο, επιτέθηκε στον υπάλληλο και έφυγε με την ταμειακή μηχανή
Συνελήφθη 18χρονος για την άγρια επίθεση σε 17χρονο στην Αγία Νάπα
Παραδόθηκε στις φλόγες όχημα 41χρονου στους Άγιους Ομολογητές
Εντοπίστηκε ο οπερατέρ του βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις αστυνομικών-Κατάσχεσαν το περιπολικό για... DNA
Ψάχνουν πίσω από το μισό εκατομμύριο της οικογένειας των επιχειρηματιών-Νέα πληροφορία για υπερκέρδη
Η διπλή καταδίκη από το ΕΔΑΔ, τα «καλά θύματα» και οι γυναίκες που «αξίζουν» κατά τις σεξιστικές Αρχές
Πώς σχολιάζει την απόφαση Ανωτάτου για Ντόρια ο Κληρίδης-«Πάσχει ριζικά, έπρεπε να ακολουθηθεί ο Κανονισμός του 23»