Τμήμα Επικοινωνίας για την Αναπτυξιακή Εταιρεία Τροόδους

Με στόχο την καλύτερη δυνατή ανάδειξη του Τροόδους, η Αναπτυξιακή Εταιρείας Τροόδους (ΑΝ.Ε.Τ), προχώρησε, με τη στήριξη της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας, στη δημιουργία Τμήματος Επικοινωνίας με την ονομασία "Troodos Media"


 Σύμφωνα με ανακοίνωση, χθες υπογράφηκε σχετική συμφωνία από τη Διευθύντρια της Αναπτυξιακής Εταιρείας Κοινοτήτων Περιοχής Τροόδους Κλέλια Βασιλείου και το Διευθυντή Διεύθυνσης Στρατηγικής και Ανασχηματισμού της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας Γιάννο Σταυρινίδη.

Η λειτουργία του "Troodos Media" κρίνεται αναγκαία μέσα από την προσπάθεια της ΑΝ.Ε.Τ  να προβάλει, να αναδείξει και να προωθήσει το Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO Τροόδους, την ευρύτερη περιοχή Τροόδους, τα διάφορα μνημεία, την κουλτούρα, τον πολιτισμό αλλά και τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή, προσθέτει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως το τμήμα άρχισε σταδιακά τη λειτουργία του από τον περασμένο Μάρτιο, δημοσιεύοντας την πρώτη Εφημερίδα του Τροόδους με το την ονομασία “Trooding: Mountain Spirit” που μετρά ήδη τρία τεύχη, τόσο σε ηλεκτρονική μορφή στα ελληνικά και στα αγγλικά, όσο και σε έντυπη μορφή στα ελληνικά.

Εκτός από την εφημερίδα, το τμήμα αυτό ασχολείται με τις διάφορες εκδόσεις του Γεωπάρκου Τροόδους, ενώ μέσω της Αναπτυξιακής Εταιρείας λειτουργεί ως κανάλι επικοινωνίας μεταξύ των κοινοτήτων της ευρύτερης περιοχής Τροόδους και των ΜΜΕ.

Θεωρείται επίσης ως ένα εργαλείο προβολής και προώθησης διαφόρων εκδηλώσεων και δράσεων που πραγματοποιούνται στις κοινότητες-μέλη της ΑΝ.Ε.Τ.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Εντατικοποιημένες συνομιλίες για μια πιθανή εκεχειρία στη Γάζα-Στο Κάιρο και η CIA
Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση-Η πρόγνωση του καιρού μέχρι και την Τετάρτη
Ζωντανεύουν τα ορεινά χωριά-Αναβιώνουν τα πασχαλινά ήθη και έθιμα μέσα από εκδηλώσεις
«Το πρώτο Πάσχα στον καταυλισμό»-Πώς γιόρτασε η Κύπρος την Ανάσταση το 1975
Ένας στους πέντε ηλικιωμένους περνά μόνος τις γιορτές-Στο τραπέζι η υπηρεσία εθελοντή στις γειτονιές
Με ντέρμπι αλλά και φαινομενικά εύκολες μάχες οι εκλογές στη Λάρνακα-Ποιους υποστηρίζουν τα κόμματα
ΒΙΝΤΕΟ: Εκρηκτικό το βράδυ της Ανάστασης στη Λεμεσό-Έκαψαν περιπολικό, έβαλαν φωτιά σε σχολείο
Κυπριακό, μεταναστευτικό και οικονομία στο Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ-«Οι μέρες δεν προσφέρονται για ηχηρές διακηρύξεις»
Συστάσεις της Πολιτικής Άμυνας για αντιμετώπιση έντονων καιρικών φαινομένων
Έγινε η κλήρωση του Τζόκερ για το 1.100.000 ευρώ-Οι αριθμοί που κληρώθηκαν