Έφθασε η ώρα του Χριστόφια για Μιλτή…. Ομόνοια, ΑΚΕΛ και Κελλάκι

Στην αντεπίθεση περνά ενώπιον δικαστηρίου ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας σε σχέση με την υπόθεση Μιλτή και τα όσα του καταλογίζει ο άλλοτε στενός του φίλος περί μη πληρωμής των εργασιών στην εξοχική του κατοικία στο Κελλάκι και… για το τρόπαιο στην Ομόνοια. Ο εργολάβος Μιλτιάδης Νεοφύτου κατέθεσε αγωγή εναντίον του Χριστόφια μέσω της οποίας διεκδικεί από τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ποσό πέραν των €22 εκατομμυρίων.

Ο Δημήτρης Χριστόφιας στις 10 και 30 θα καταθέσει ενώπιον του δικαστηρίου  και αναμένεται να απαντήσει στους ισχυρισμούς του Μιλτιάδη Νεοφύτου ότι συνολικά εισέπραξε €270.285,08 από τον τέως Πρόεδρο, τη στιγμή που το σύνολο των έργων, και μάλιστα σε τιμές κόστους, ανερχόταν σε €1.021.992,18, χωρίς να περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι στην κατάθεσή του ο Μιλτής ενώπιον δικαστηρίου, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι επιθυμία του Χριστόφια ήταν να πάρει τρόπαια η Ομόνοια για να ευχαριστήσει τους οπαδούς της ομάδας και αυτό να προσμετρήσει υπέρ του στην επαναδιεκδίκηση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Όπως είπε, οι παρεμβάσεις του Δημήτρη Χριστόφια έφταναν μέχρι και στις μεταγραφές ποδοσφαιριστών που θα έκανε η Ομόνοια ενώ ισχυρίστηκε ότι «ο Χριστόφιας ήθελε πάση θυσία στην ομάδα τον Γιαννάκη Οκκά και δύο ακόμα ποδοσφαιριστές. Τους Ηλία Χαραλάμπους και Στάθη Αλωνεύτη.

Επίσης ο κ. Νεοφύτου έκανε αναφορές στις παρεμβάσεις του ΑΚΕΛ, στα διοικητικά της Ομόνοιας, σημειώνοντας ότι κομματικά στελέχη και οργανωτικοί του ΑΚΕΛ πάντα συμμετείχαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, δίνοντας συγκεκριμένες οδηγίες.

Δειτε Επισης

Έπεσαν οι υπογραφές για τη διακρατική συμφωνία Κύπρου-Ελλάδας για την ηλεκτρική διασύνδεση
Υπερκομματική η εκδήλωση έξω από το Προεδρικό για την παύση Οδυσσέα-Μήνυμα κατά της διαφθοράς
Στις φλόγες υποστατικό από τσίγκους-Επεκτάθηκε σε φοινικόδεντρα
Ψάχνει μαρτυρίες η Αστυνομία για το θανατηφόρο με θύμα τον 16χρονο Χαράλαμπο
«Είναι κτήνος, πού να το φανταστώ;»-Ξεσπά η μητέρα των παιδιών που κακοποιήθηκαν
Δέκα πρόσωπα επιτέθηκαν σε πατέρα και τους δύο γιους του ενώ έφευγαν από το τζαμί
Διαβουλεύσεις με ΗΑΕ για συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο στο GSI εξήγγειλε ο ΠτΔ
Έκρηξη κροτίδας έξω από γκαράζ κατοικίας 48χρονου-Καταζητείται ένας 57χρονος
Εγκλωβίστηκαν στο όχημά τους μετά από τροχαίο-Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα
Νέα απάτη με μαζική αποστολή μηνυμάτων για κρυπτονομίσματα-Πώς αποσπούν λεφτά από πολίτες (pics)