Ονειρεύεται την Ομόνοια ξανά στην κορυφή ο Τζιωνής

Λόγια αισιοδοξίας από τον πρόεδρο της Ομόνοιας, Αντώνη Τζιωνή, στο ψεσινό (16/11) Gala dinner των πρασίνων. Ο πρόεδρος της ομάδας της Λευκωσίας εξέφρασε την αισιοδοξία ότι σύντομα οι πράσινοι θα ξεπεράσουν τον οικονομικό σκόπελο και θα μπορέσει να διεκδικήσει τίτλους και ευρωπαϊκές διακρίσεις.
 
«Το οικονομικό πρόβλημα είναι εκεί και παραμένει σοβαρό. Ωστόσο, εάν συνεχίσουμε να είμαστε συνεπείς στις οικονομικές μας υποχρεώσεις, τότε με το τέλος της σεζόν θα γίνει εφικτό να αποπληρωθούν σχεδόν όλοι οι διακανονισμοί με πρώην ποδοσφαιριστές, οι οποίοι απορροφούν σημαντικό μέρος του ετήσιου προϋπολογισμού του ποδοσφαιρικού τμήματος. Και αυτό θα είναι μια θετική εξέλιξη, η οποία θα μας επιτρέψει να διοχετεύσουμε πόρους σε πιο παραγωγικές διαδικασίες».
 
 
«Στόχος μας είναι να χτιστεί ομάδα κορυφής. Μια Ομόνοια που θα διεκδικεί τίτλους και ευρωπαϊκές διακρίσεις. Ήδη έχουν γίνει αρκετά βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση, με την πρόσληψη Τεχνικού Διευθυντή, την πρόσληψη του Τεχνικού Διευθυντή για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου, την αναβάθμιση της επιστημονικής και ιατρικής υποστήριξης του ποδοσφαιρικού Τμήματος και της Ακαδημίας και την ενίσχυση του Εμπορικού Τμήματος. Επιπλέον, δρομολογούνται επιπρόσθετες κινήσεις, ιδιαίτερα στον τομέα του Μάρκετινγκ, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη την οικονομική κατάσταση του Συλλόγου».
 
 «Η Ομόνοια μας χρειάζεται όλους. Να τη στηρίζουμε με όλη μας τη δύναμη. Κανείς δεν περισσεύει. Το παρελθόν μας έχει διδάξει πως όταν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να μεγαλουργήσουμε. Και θα μεγαλουργήσουμε ξανά. Είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα και θα τα καταφέρουμε. Η ιστορία της Ομόνοιας θα ανταμείψει τη γενιά που έσωσε το σύλλογο. Όλοι εσείς, μαζί με τους χιλιάδες φιλάθλους μας σε κάθε άκρη της Κύπρου που ζουν και αναπνέουν για την Ομόνοια».