Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης «προτείνοντας» την υποψηφιότητα Νίκου Νικολαΐδη

Με προτείνοντα τον πρώην βουλευτή του ΔΗΣΥ Ανδρέα Μιχαηλίδη υπέβαλε την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Λεμεσού ο Νίκος Νικολαΐδης, σε μια πράξη αποστολής πολλαπλών πολιτικών μηνυμάτων δεδομένων των όσων είχαν προηγηθεί ανάμεσα στους δύο άντρες.
 
Υπενθυμίζεται πως ο Ανδρέας Μιχαηλίδης ήταν ένα εκ των πέντε στελεχών του ΔΗΣΥ που είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για το χρίσμα του υποψηφίου δημάρχου Λεμεσού, ενώ δεν απέκρυψε και την μεγάλη πικρία του έπειτα από την απόφαση του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ να στηριχθεί τελικά εξωκομματικός υποψήφιος, και συγκεκριμένα ο πρώην βουλευτής της ΕΔΕΚ.
 
Υποστηρίζοντας την υποψηφιότητα Νίκου Νικολαΐδη κατά την υποβολή της από τον υποψήφιο δήμαρχο ήταν ο γνωστός ερευνητής, Γόρης Γρηγοριάδης.
 
«Είναι η ώρα για αλλαγή»
Υποβάλλοντας την υποψηφιότητά του ο κ. Νικολαΐδης δήλωσε τα εξής: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα εκτίμησης προς όλους τους συμπολίτες μου. Ένα μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας για τη Λεμεσό μας.
Μετά από δέκα χρόνια, προχωράμε σε μια νέα πορεία ανάπτυξης και προόδου, με τρόπο ισόρροπο και ουσιαστικό για όλη την πόλη και για όλους τους κατοίκους της. Είναι η ώρα για αλλαγή, να αλλάξουμε προτεραιότητες, να βάλουμε τον πολίτη στο επίκεντρο, να λύσουμε τα πολλά καθημερινά προβλήματα που επηρεάζουν την ποιότητα της ζωής μας, να κλείσουμε το χάσμα μεταξύ παραλιακού και συνοικιών και να εφαρμόσουμε χρηστή και αποτελεσματική διοίκηση.
Ευχαριστώ τα κόμματα που στηρίζουν την ανεξάρτητη υποψηφιότητα μου, τον ΔΗΣΥ, την Αλληλεγγύη και το Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία πολιτών, όπως επίσης και της κινήσεις και ομάδες πολιτών που συντάσσονται με την προσπάθεια μας.
Η Λεμεσός δεν είναι μόνιμη αποκλειστικότητα για κανέναν, αλλά ανήκει σε όλους ανεξαίρετα τους δημότες της. Μαζί με τους συμπολίτες μου θα δουλέψουμε με όρεξη και όραμα για ένα καλύτερο παρόν και ένα λαμπρότερο μέλλον για την πόλη μας».
 
Και ο Χάρης Αριστείδου
Σημειώνεται πως την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Λεμεσού υπέβαλε το πρωί ο γιατρός Χάρης Αριστείδου, καταθέτοντας παράλληλα την ένστασή του στις υποψηφιότητες των Ανδρέα Χρίστου και Νίκου Νικολαΐδη. Ο Έπαρχος Λεμεσού, Κυριακός Τσολάκκης, δήλωσε πως η ένσταση θα εξεταστεί. Η διαδικασία συνεχίζεται κανονικά, ενώ μέχρι στιγμής υποβλήθηκαν και τρεις υποψηφιότητες για τη δημαρχία Κάτω Πολεμιδιών, του Νίκου Αναστασίου, του Χρίστου Νεοκλέους και του Αντρέα Γεωργίου.
 
 
 

Δειτε Επισης

Πρόσωπα με συνδέσεις σε Κύπρο και Ελλάδα προστέθηκαν στη λίστα κυρώσεων ΗΠΑ
Ο οδικός χάρτης με Κύπρο δεν στρέφεται κατά τρίτων επισήμανε ο Αμερικανός επιτετραμμένος στην Άγκυρα
Στο Στρασβούργο ο Κώστας Καδής για άτυπες συναντήσεις
Εμμένει στη θέση του ο Τατάρ-«Δεν μπορεί να υπάρξει οπισθοχώρηση από τα δύο κράτη»
Θέματα εγκλωβισμένων συζήτησε με Περδίκη η Επικεφαλής Ανθρωπιστικών Θεμάτων
Διορία 15 ημερών για τους διαχειριστές Συλλογικών Επενδύσεων έδωσε η Επιτροπή Οικονομικών
Για τις προετοιμασίες της 2ης Κυπριακής Προεδρίας ενημέρωσε η Ραουνά τον Αρμεύτη
Ψάχνει τη φόρμουλα για λύση στο θέμα των πολλαπλών συντάξεων η Επιτροπή Οικονομικών
Ποινικούς ανακριτές για το σκάνδαλο των διαβατηρίων ζητά το ΑΚΕΛ από τον Πρόεδρο
Καρφιά ΔΗΣΥ σε Χαρτσιώτη-«Δεν υπάρχει κατατεθειμένο νομοσχέδιο στη Βουλή»