Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος αλλά σταδιακά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις και ενδέχεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ, αλλά αργότερα στα προσήνεµα ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια σταδιακά θα καταστεί ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, µέτριοι και τοπικά µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ, αλλά σταδιακά θα καταστούν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, γενικά ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα παραµείνει ταραγµένη στα δυτικά, ενώ στα υπόλοιπα παράλια σταδιακά θα καταστεί λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 14 στα δυτικά και βόρεια, στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.
Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πριν 9 λεπτά| ΕΛΛΑΔΑ
Νοσηλεύονται φρουρούμενοι οι τραυματίες από την αιματηρή συμπλοκή στη Μεταμόρφωση-Κλειστά στόματα για τα αίτια του καυγά
Πριν 42 λεπτά| ΔΙΕΘΝΗ
Νέος συναγερμός στην ΕΕ-Έκλεισε τον εναέριο χώρο δύο πόλεων η Πολωνία λόγω επίθεσης της Ρωσίας στην Ουκρανία
Πριν 49 λεπτά| ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συννεφιασμένη Κυριακή, πιθανότητα βροχών από Δευτέρας-Το σκηνικό του καιρού
Πριν 55 λεπτά| ΔΙΕΘΝΗ
Η αντίδραση Σαρκοζί για την καταδίκη του-«Δεν ελπίζω σε απονομή χάριτος, δεν θα παραδεχτώ για κάτι που δεν έκανα»
Πριν 58 λεπτά| ΔΙΕΘΝΗ
Κρίσιμες εκλογές για την πορεία ένταξης της Μολδαβίας στην ΕΕ-Φόβοι για ανάμιξη της Ρωσίας
Πριν 58 λεπτά| OMADA
Αυτά έκανε ο MVP Ντόρσεϊ στον τελικό του Stoiximan Super Cup
Πριν 1 ώρα| ΔΙΕΘΝΗ