Ξανά στο λιμάνι Λεμεσού το γαλλικό αεροπλανοφόρο Charles De Gaulle

Στο λιμάνι της Λεμεσού ναυλοχεί από το πρωί το γαλλικό αεροπλανοφόρο Charles De Gaulle, το οποίο συμμετέχει στις επιχειρήσεις κατά του ισλαμικού κράτους, στο πλαίσιο της επιχείρησης "Inherent Resolve".
 
Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, το γαλλικό αεροπλανοφόρο, που είχε καταπλεύσει ξανά στο λιμάνι Λεμεσού ακριβώς πριν από ένα μήνα, στις 16 Οκτωβρίου, θα παραμείνει στο νησί μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.
 
Το Charles De Gaulle μεταφέρει 24 μαχητικά αεροσκάφη Rafale, δύο αεροπλάνα Hawkeye, ένα αεροπλάνο θαλάσσιας περιπολίας Atlantique 2 και τέσσερα ελικόπτερα.
 
Εν τω μεταξύ αύριο αναμένεται ότι θα καταπλεύσει ξανά στο λιμάνι Λεμεσού και το ρωσικό ανθυποβρυχιακό αντιτορπιλικό "Αντιναύαρχος Kulakov", το οποίο αποτελεί μέρος της ρωσικής ναυτικής αρμάδας που βρίσκεται στην ανατολική Μεσόγειο.  

Δειτε Επισης

Στην Κύπρο τα περιστατικά αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής εκτός νοσοκομείου ανέρχονται στα 700 ετησίως
Στη σημασία της Ευρώπης και στο μέλλον των νέων εστίασαν Χριστοδουλίδης και Μέτσολα
Τάττης-Καραχάν:«Δεν επιθυμούμε καμία χάρη από κανέναν»
ΥΠΕΣ: Η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει με ευαισθησία τον προσφυγικό κόσμο
Στην Κύπρο καταγράφονται 38 νέα περιστατικά μεταστατικού καρκίνου του μαστού ετησίως
Στα ύψη η θερμοκρασία-Σκαρφαλώνει στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος
Ανάβουν οι μηχανές για αναβάθμιση του iJustice-Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός, θετικά μηνύματα από τους δικηγόρους
Παράταση για αιτήσεις εταιρειών για είδη σε σχολικά κυλικεία
Ενίσχυση Σχεδίου Επιχορήγησης Διακοπών Συνταξιούχων ζητούν οι συνταξιούχοι από Παναγιώτου
Κλείνει για πέντε ημέρες ο δρόμος Ριζοκαρπάσου-Αποστόλου Ανδρέα