Αποκαλυπτικοί διάλογοι: Τάζουν χιλιάδες ευρώ σε νεαρές για ροζ βίντεο και φωτογραφίσεις

Υπόθεση απάτης από επιτήδειους μέσω facebook. Νεαρές Κύπριες έπεσαν στην παγίδα που τους έστησαν επιτήδειοι μέσω facebook τάζοντας τους χιλιάδες ευρώ από φωτογραφίσεις.
 
Σε μαζικές καταγγελίες στην αστυνομία αναμένεται να προχωρήσουν νεαρές Κύπριες οι οποίες εξαπατήθηκαν από επιτήδειους  μέσο της κοινωνικής σελίδας δικτύωση facebook οι οποίοι έταζαν  χρήματα και τις έπειθαν να φωτογραφηθούν γυμνές και να προχωρήσουν σε καταγραφή ροζ βίντεο.
 
 Μιλώντας στο ΡΕΠΟΡΤΕΡ το νεαρό μοντέλο Βιολέτα Λόρενς, ανέφερε ότι οι επιτήδειοι  τους έταζαν αμοιβή που έφθανε το ποσό μέχρι και  5.000 ευρώ , με αρκετές νεαρές να συμφωνούν με την πρότασή τους. Ακολούθως όμως σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του μοντέλου οι επιτήδειοι  αφού εξασφάλιζαν τις φωτογραφίες μετά «ποιος τους είδε , ποιος τους άκουσε».
 
Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε μέχρι στιγμής φαίνεται να εξαπατήθηκαν περίπου 20-25  νεαρές γυναίκες οι οποίες αναμένεται να καταφύγουν στην υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος της Αστυνομίας.
 
Όπως μας δήλωσε η Βιολέτα Λόρενς πίσω από το προφίλ στο facebook  του συγκεκριμένου προσώπου που την πλησίασε κρύβεται πιθανόν νεαρός Ελλαδιτής και ότι σε video κλίση που είχε μέσω διαδικτύου,  το πρόσωπο του είναι αυτό που απεικονίζεται σε φωτογραφίες του στην προσωπική του σελίδα.

Επίσης όπως μας ανέφεραν άλλες νεαρές στην περίπτωση τους το πρόσωπό που τις προσέγγισε είναι διαφορετικό, γεγονός που  δεν αποκλείει το ενδεχόμενο πίσω από την όλη υπόθεση βρίσκεται κύκλωμα.
 
 Πιο κάτω αποκαλύπτουμε πως οι επιτήδειοι προσέγγιζε τα θύματα τους:

 

 

Δειτε Επισης

Καταζητείται ο Αντώνης Νικολάου από την Αστυνομία-Κατάφερε να διαφύγει έπειτα από καταδίωξη στη Λεμεσό
Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη του 35χρονου τουρίστα στην Πάφο-Συνεχίζονται οι έρευνες από αέρα και ξηρά
Απορρίπτει συσχέτιση της αποχώρησης του από την ΕΔΕΚ με την Αρχή Κατά της Διαφθοράς ο Σιζόπουλος
Επιχείρησε να επενδύσει μέσω πλατφόρμας που βρήκε στο διαδίκτυο και του απέσπασαν 142 χιλιάδες ευρώ
Παρανάλωμα του πυρός όχημα 70χρονου στη Λάρνακα-Εντοπίστηκαν ίχνη εύφλεκτης ύλης
Βήμα πίσω και από την Κίνα στον πόλεμο των δασμών-Εξετάζει αναβολή της επιβάρυνσης 125% σε ορισμένα προϊόντα
Ο Τραμπ απέφυγε να αναφερθεί στη «γενοκτονία των Αρμενίων»-Η αντίδραση της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής
Πάνω από 90.000 άνθρωποι απέτισαν φόρο τιμής στον πάπα
Εκτελέστηκε στην Αλαμπάμα 50χρονος που είχε ζητήσει ο ίδιος να θανατωθεί
Λαβρόφ:«Είμαστε έτοιμοι να καταλήξουμε σε συμφωνία για την Ουκρανία»