Καταδίκη πρώην παρουσιάστριας για τη συναυλία του Σάκη Ρουβά στη Λάρνακα

Δεκάμηνη ποινή φυλάκισης αλλά με αναστολή επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας στην πρώην παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων από τη Λάρνακα, ιδιωτικού καναλιού, σε σχέση με την υπόθεση πλαστών εισιτηρίων σε συναυλία του Σάκη Ρουβά που διοργανώθηκε στη Λάρνακα το 2010.   

Η 35χρονη κατηγορείτο ότι εξέδιδε πλαστά εισιτήρια, τα πουλούσε και άρπαζε τα χρήματα ξεγελώντας το κοινό και ως εκ τούτου κρίθηκε ένοχη στις κατηγορίες οι οποίες αφορούσαν καταρτισμό πλαστών εγγράφων και κυκλοφορία πλαστών εγγράφων.

Την υπόθεση είχε καταγγείλει στην αστυνομία η γνωστή παραγωγός καλλιτεχνικών εκδηλώσεων Ρέα Μαδέλλα Ιωαννίδου, μητέρα της ηθοποιού Έλιας Ιωαννίδου.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, η ίδια είχε συνάψει συμφωνία με την κατηγορούμενη για τη διοργάνωση συναυλίας του Σάκη Ρουβά στη Λάρνακα, η οποία προέβλεπε την καταβολή εξ ημισείας, του ποσού των 120.000 ευρώ στον καλλιτέχνη. Είχαν επίσης συμφωνήσει, μετά το πέρας της συναυλίας, να πληρώσουν με τις εισπράξεις τα υπόλοιπα έξοδα που θα προέκυπταν, τα οποία είχαν υπολογιστεί γύρω στις 80.000 ευρώ.

Όπως αναφέρεται, εάν τα χρήματα από τα εισιτήρια δεν αρκούσαν για να καλύψουν τις 80.000, τότε η καθεμία θα πλήρωνε το μισό του συγκεκριμένου ποσού.

Σύμφωνα με την κ. Ιωαννίδου, ενώ η ίδια άρχισε να προετοιμάζει τη συναυλία πληρώνοντας έξοδα 50 χιλιάδων ευρώ, η κατηγορούμενη, αντί να αναλάβει το δικό της μερίδιο, μετέβη σε τυπογράφο και εξέδωσε δικά της εισιτήρια. Τα εισιτήρια αυτά, τιμήματος 100 ευρώ το καθένα, δεν σφραγίστηκαν από το Δήμο Λάρνακας όπως τα νομίμως εκδοθέντα.

Τα εισιτήρια που διέφεραν από τα πρωτότυπα, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, βρέθηκαν μετά το τέλος της συναυλίας στις σακούλες με τα αποκόμματα των εισιτηρίων.

Όπως πρόσθεσε, τα πλαστά εισιτήρια που πουλήθηκαν εν αγνοία της ήταν πάρα πολλά και αυτό διαπιστώθηκε και από τον αριθμό των ατόμων που έδωσαν το παρών τους στη συναυλία, ο οποίος ξεπερνούσε των αριθμό των 2500 νομίμως εκδοθέντων εισιτηρίων.

Οι εισπράξεις, σύμφωνα με τη μάρτυρα κατηγορίας ήταν κατά πολύ περισσότερες από τις εισπράξεις που αναλογούσαν στην πώληση των νόμιμων εισιτηρίων.

Σημαντικός παράγοντας για το μετριασμό της ποινής της πρώην παρουσιάστριας στάθηκε το γεγονός ότι είναι μητέρα ανήλικων παιδιών.

  

Δειτε Επισης

Στις φλόγες υποστατικό από τσίγκους-Επεκτάθηκε σε φοινικόδεντρα
Ψάχνει μαρτυρίες η Αστυνομία για το θανατηφόρο με θύμα τον 16χρονο Χαράλαμπο
Δέκα πρόσωπα επιτέθηκαν σε πατέρα και τους δύο γιους του ενώ έφευγαν από το τζαμί
Έκρηξη κροτίδας έξω από γκαράζ κατοικίας 48χρονου-Καταζητείται ένας 57χρονος
Εγκλωβίστηκαν στο όχημά τους μετά από τροχαίο-Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα
Νέα απάτη με μαζική αποστολή μηνυμάτων για κρυπτονομίσματα-Πώς αποσπούν λεφτά από πολίτες (pics)
Καταγγελία στην Αστυνομία για πρόκληση θανάτου εξ αμελείας από την οικογένεια του άτυχου Άλκη
Έρευνες από την Αστυνομία για εντοπισμό της μοτοσικλέτας που οδηγούσε ο άτυχος 16χρονος
Κλήτευσαν δικό τους εμπειρογνώμονα οι μοναχοί για τα επίμαχα βίντεο-Βάζουν στην εξίσωση επιπλέον στοιχεία
Εν αναμονή της επιστημονικής γνωμάτευσης το Συνοδικό-Δεν αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες μέρες