Με το Δήμο Δρομολαξιάς – Μενεού αρχίζει αύριο στην Λάρνακα η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις Δημοτικές

  Με τους διεκδικητές για τη δημαρχία Δρομολαξιάς – Μενεού και Αθηένου, αρχίζει αύριο στην Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας, η υποβολή των υποψηφιοτήτων για τις επερχόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που θα διεξαχθούν στις 18 Δεκεμβρίου 2016.
 
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Έφορος Εκλογής Δημάρχων και μελών Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων της Επαρχίας Λάρνακας, Επαρχος Λάρνακας Οδυσσέας Χατζηστεφάνου ανέφερε ότι «η Επαρχιακή Διοίκηση είναι καθόλα έτοιμη για να υποδεχθεί αύριο όλους τους υποψηφίους Δημάρχους και μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων Λάρνακας, Αθηαίνου, Αραδίππου, Δρομολαξιάς – Μενεού, Λειβαδιών και Πάνω Λευκάρων. Η υποβολή υποψηφιοτήτων θα αρχίσει στις 09.00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί γύρω στις 12.30 το μεσημέρι».
 
Συγκεκριμένα στις 09.00 το πρωί θα υποβάλει την υποψηφιότητα του για τη δημαρχία Δρομολαξιάς – Μενεού ο Χριστόφορος (Χριστάκης) Κουμπάρος, στις 09.10 ο υποψήφιος για τη δημαρχία Αραδίππου Δημήτρης Ξιούρουππας, στις 09.20 ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηαίνου Ιωάννης Καντηλάφτη και στις 09.30 ο υποψήφιος για τη δημαρχία Δρομολαξιάς - Μενεού Κύπρος Ανδρονίκου.
 
Στις 09.40 θα προσέλθει στο γραφείο του Επάρχου Λάρνακας ο υποψήφιος Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας, στις 09.50 ο υποψήφιος Πάνω Λευκάρων Ευθύμιος Στρούθου, στις 10.00 ο υποψήφιος Λειβαδιών Μάριος Αρμένη και στις 10.10 ο υποψήφιος Λάρνακας Αλέξης Μιχαηλίδης.
 
Ο κ. Χατζηστεφάνου ανέφερε επίσης ότι γύρω στις 10.20 θα προσέλθει για να υποβάλει την υποψηφιότητα του ο Γαβριήλ Καζάζης για τη δημαρχία Αθηαίνου, στις 10.30 ο Ευάγγελος Ευαγγελίδης για τη δημαρχία Αραδίππου, στις 10.40 ο Πέτρος Χριστοδούλου για τη Λάρνακα και στις 10.50 ο Σοφοκλής Σοφοκλέους για τη δημαρχία Πάνω Λευκάρων.
 
Θα ακολουθήσουν στις 11.00 ο Χρίστος Ιωσηφίδη για τη δημαρχία Αθηένου, στις 11.10 ο Σάββας Ξενοφώντος για τη δημαρχία Πάνω Λευκάρων και στις 11.20 ο Κυριάκος Καρεκλάς για  την Αθηένου. Τέλος στις 11.30, 11.40 και 11.50 θα υποβάλουν τις υποψηφιότητες τους για τη δημαρχία Λάρνακας οι Ανδρέας Πέτρου, Λούης Δημητρίου και Γιώργος Κωνσταντίνου.
 
Υπενθυμίζεται  πως για κάθε υποψηφιότητα Δημάρχου απαιτείται να κατατεθεί, ως παράβολο, το ποσό των €1.000 και για κάθε υποψηφιότητα Δημοτικού Συμβούλου το ποσό των €100, ενώ δεν απαιτείται παράβολο για τις υποψηφιότητες για θέση Μέλους Σχολικής Εφορείας.
 
Ακόμα η κάθε υποψηφιότητα πρέπει να υποστηριχθεί από δύο εκλογείς, ο ένας ως προτείνων και ο άλλος ως υποστηρίζων και τα ονόματα τους πρέπει να περιλαμβάνονται στον εκλογικό κατάλογο του οικείου Δήμου.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε στήριξη αθλητών Ολυμπιακών/Παραολυμπιακών Αγώνων ο ΠτΔ
Εξέφρασε έντονη προσήλωση για λύση ο ΠτΔ-«Διασφαλίζεται η προοπτική της Κύπρου με επίλυση Κυπριακού»
Πρόσωπα με συνδέσεις σε Κύπρο και Ελλάδα προστέθηκαν στη λίστα κυρώσεων ΗΠΑ
Ο οδικός χάρτης με Κύπρο δεν στρέφεται κατά τρίτων επισήμανε ο Αμερικανός επιτετραμμένος στην Άγκυρα
Στο Στρασβούργο ο Κώστας Καδής για άτυπες συναντήσεις
Εμμένει στη θέση του ο Τατάρ-«Δεν μπορεί να υπάρξει οπισθοχώρηση από τα δύο κράτη»
Θέματα εγκλωβισμένων συζήτησε με Περδίκη η Επικεφαλής Ανθρωπιστικών Θεμάτων
Διορία 15 ημερών για τους διαχειριστές Συλλογικών Επενδύσεων έδωσε η Επιτροπή Οικονομικών
Για τις προετοιμασίες της 2ης Κυπριακής Προεδρίας ενημέρωσε η Ραουνά τον Αρμεύτη
Ψάχνει τη φόρμουλα για λύση στο θέμα των πολλαπλών συντάξεων η Επιτροπή Οικονομικών