«Στο ραντάρ του Ολυμπιακού Πιέρος και Λαΐφης»

Πληθαίνουν τα ελλαδικά δημοσιεύματα που φέρουν τον Πιέρο Σωτηρίου στο στόχαστρο ελληνικών ομάδων. Προ ημερών ο Κύπριος επιθετικός διάψευσε τη φημολογία περί αρνητικής πρότασης στον ΠΑΟΚ, ενώ σήμερα το όνομα του συμπεριλαμβάνεται στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας SportDay.
 
Αναλυτικά
Στo μεταγραφικό ραντάρ του Ολυμπιακού Πειραιώς βρίσκεται ο Πιέρος Σωτηρίου, σύμφωνα με σημερινό πρωτοσέλιδο της SportDay Ελλάδος!
 
Ο Πιέρος μπήκε για τα καλά στο μάτι του Ολυμπιακού από τη στιγμή που σκόραρε στο "Καραϊσκάκη" χαρίζοντας τη νίκη στον ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με το ελλαδικό ρεπορτάζ, οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν την εξέλιξη του Κύπριου επιθετικού και δεν αποκλείεται στο μέλλον να ενδιαφερθούν γι’ απόκτηση του.
Όσον αφορά τον Λαΐφη, σύμφωνα με το δημοσίευμα στον Ολυμπιακό γίνονται σκέψεις σκέψεις διακοπής του δανεισμού στην Σταντάρ. Θυμίζουμε ότι ο δανεισμός είναι διετής, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Κύπριος στόπερ πείθει τους «ερυθρόλευκους» και πιθανόν να φορέσει νωρίτερα τη φανέλα του Ολυμπιακού. πως πρέπει να επιστρέψει νωρίτερα στην ομάδα όπου ανήκει.