«Πόλεμος» Φαίδωνος – Χρυσόμηλου στην Πάφο – Ο Δήμαρχος διαστρεβλώνει την αλήθεια

Για “διαστρέβλωση” της αλήθειας από τον νυν Δήμαρχο Πάφου κάνει λόγο το εκλογικό επιτελείο του υποψηφίου Δημάρχου Πάφου Άκη Χρυσόμηλου, σε σημερινή ανακοίνωση.
 
“Όσοι ζουν σε γυάλινα σπίτια, δεν πετροβολούν” αναφέρει σε γραπτή του ανακοίνωση το εκλογικό επιτελείο του κ. Χρυσόμηλου, υποστηρίζοντας ότι ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος τα δύο χρόνια που διετέλεσε Δήμαρχος “διαστρέβλωσε την αλήθεια πλειστάκις, συκοφάντησε πολλούς και η λάσπη ήταν σχεδόν καθημερινά στο ρεπερτόριο των δηλώσεων του”.
 
"Από το στόχαστρό του δεν ξέφυγε φυσικά ούτε ο Άκης Χρυσόμηλος γιατί τόλμησε να διεκδικήσει τη Δημαρχία της πόλης μας," προστίθεται στην ανακοίνωση.
 
Με αφορμή και το τελευταίο φυλλάδιο που κυκλοφόρησε ο κ. Φαίδωνος, το επιτελείο του υποψηφίου Δημάρχου Α. Χρυσόμηλου αναφέρει πως προτού καν εξαγγείλει την υποψηφιότητά του, ο κ. Φαίδωνος προσπάθησε να αμφισβητήσει την εντιμότητα του ανθυποψηφίου του.
 
“Ενοχλήθηκε ο κ. Φαίδωνος από κάποιες αλήθειες που αναφέρονται σε φυλλάδιο που κυκλοφόρησε ομάδα υποστηρικτών της υποψηφιότητας του κ. Άκη Xρυσόμηλου”, αλήθειες που αν τις διαβάσει προσεκτικά ο κ. Φαίδωνος, συνεχίζει η ανακοίνωση, “θα ανακαλύψει τον πραγματικό εαυτό του, όπως ήταν κατά τη διάρκεια της θητείας του για δύο χρόνια, με εξαίρεση τους τελευταίους δύο προεκλογικούς μήνες,” κατά τους οποίους “μας προέκυψε όψιμος οπαδός του διαλόγου, της συναίνεσης και της συλλογικότητας”.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, “η Πάφος γυρίζει σελίδα και αφήνει πίσω της τα φαινόμενα διαφθοράς και τα φαινόμενα αυταρχισμού και ετσιθελισμού, που βίωσε τα τελευταία χρόνια.”
 
Με τον Άκη Χρυσόμηλο στη Δημαρχία, όπως αναφέρεται, "ο πολίτης αποκτά ξανά λόγο για το μέλλον του και το μέλλον της πόλης μας".

Πηγή: ΚΥΠΕ 
  

Δειτε Επισης

Τζόκερ έπαιξες; Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 14.600.000 ευρώ
Καθυστερήσεις επί καθυστερήσεων για τον δρόμο Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς και τα χρονοδιαγράμματα λήγουν
BINTEO: Άνοιξαν οι ουρανοί σε διάφορες περιοχές της Κύπρου-Συστάσεις Πολιτικής Άμυνας στο κοινό
Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι στο μενού του καιρού-Πότε θα τεθεί σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση
Εντός Οκτωβρίου στο Υπουργικό οι τροποποιήσεις για στεγαστικά σχέδια προσφύγων-Τι αλλάζει
Γραφεία κηδειών ζητούν από ιατρούς να εκδώσουν παράνομα πιστοποιητικά θανάτου επί πληρωμής
Ψάχνει τρόπους να ξεπεράσει τα εμπόδια για το «κτίΖΩ» το ΥΠΕΣ-Οι ευθύνες του δήμου και το plan B
Έτοιμη να δώσει φωνή στους πολίτες μέσω Νόμου η Κυβέρνηση-Online προτάσεις και συλλογή υπογραφών
Επ. Περιβάλλοντος: Δεν υπάρχει βιώσιμη ανάπτυξη χωρίς ισότητα των φύλων
Υφ. Πολιτισμού: Στέγαση μέρους βιβλίων Ρ. Κατσελλή στην Κυπριακή Βιβλιοθήκη