Πού είναι και τι κάνουν οι πρώην του ΑΠΟΕΛ

Εννέα ποδοσφαιριστές αποχώρησαν το περασμένο καλοκαίρι από τον Αρχάγγελο και συνεχίζουν αλλού την ποδοσφαιρική τους καριέρα.
 
Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ καταγράφει που είναι και τι κάνουν οι παίκτες που αποχώρησαν από τον ΑΠΟΕΛ στο τέλος της περασμένης περιόδου ή και προηγουμένως.
 
Ζόρντι Κοδίνα
Όσες συμμετοχές κατέγραψε στον ΑΠΟΕΛ άλλες τόσες μετρά και στην Ρέους (ομάδες της Σεγκούντα Ντιβιζιόν στην Ισπανία) ο Ζόρντι Κοδίνα, δηλαδή καμία. Ο 34χρονος πορτιέρε είναι αναπληρωματικός (και) στη νέα του ομάδα, η οποία είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς.
 
Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης-
Μόνο σε δύο αγώνες πρωταθλήματος δεν κατέγραψε λεπτά συμμετοχής ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο μέχρι πρότινος αρχηγός των «γαλαζοκιτρίνων» έπαιξε οκτώ φορές, εκ των οποίων στις δύο βασικός.
 
Γκιγιέρμε Αμορίν
Παραπαίει η ομάδα του Γκιγιέρμε Αμορίν (Αλ Φατέχ), αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας με μόλις τρεις βαθμούς σε οκτώ παιχνίδια. Ο Βραζιλιάνος στόπερ αγωνίστηκε στα πέντε, όλα στο αρχικό σχήμα.
 
Μάριος Αντωνιάδης
Βασικός στο αριστερό άκρο του Πανιωνίου είναι ο Μάριος Αντωνιάδης. Ο Κύπριος ακραίος αμυντικός χρησιμοποιήθηκε και στα οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ (στα 7 ως βασικός) και αποτελεί σημαντική μονάδα στην θετική πορεία του Πανιωνίου (5η θέση με 13 βαθμούς).
 
Τάσος Κίσσας
Στη σκιά του Μπρούνο Βάλε είναι ο Τάσος Κίσσας, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα για δεύτερη λύση στα γκολπόστ της ομάδας. Ο Κύπριος κίπερ δεν πραγματοποίησε ακόμα ντεμπούτο με τη φανέλα της λεμεσιανής ομάδας.
 
Τόμας ντε Βινσέντι
Ρόλο ηγέτη ανέλαβε με το… καλημέρα της μεταγραφής του στην Αλ Σαμπάμπ ο Τόμας ντε Βινσέντι. Ο Αργεντινός επιτελικός μέσος ήταν βασικός στα πέντε από τα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος (απουσίασε στο ένα λόγω καρτών) και πρόλαβε να σκοράρει ήδη τρία τέρματα.
 
Τσόκο
Στην ουραγό του πρωταθλήματος Βουλγαρίας Μοντάνα βγάζει το «ψωμί» του ο Τσόκο. Ο δεξιός οπισθοφύλακας που πέρασε χωρίς ν’ ακουμπήσει στον ΑΠΟΕΛ είναι βασικός και αναντικατάστατος με 13 συμμετοχές σε ισάριθμα παιχνίδια.
 
Εστρέλα
Στη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας (Βαρζίμ) αγωνίζεται ο Εστρέλα. Ο νεαρός μέσος συμμετείχε μόλις μια φορά στα 14 παιχνίδια πρωταθλήματος.
 
*Άνεργος παραμένει ο Καβενάγκι που αποχώρησε από τον ΑΠΟΕΛ λίγο προτού ολοκληρωθεί το περσινό πρωτάθλημα λόγω σοβαρού τραυματισμού. Ο Αργεντινός ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης τους τελευταίους μήνες και τον Ιανουάριο θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση.