«Βιαζόμουν να μη χάσω το μνημόσυνο» – Η εκδοχή της γυναίκας που εξύβρισε και έδωσε λεφτά σε αστυνομικό

Για υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας αστυνομικού η Αστυνομία που προχώρησε στη σύλληψη 54χρονης κτηματομεσήτριας, κατοίκου Λεμεσού. Η συλληφθείσα έδωσε κατάθεση για το περιστατικό, κατηγορήθηκε γραπτώς κι αφέθηκε ελεύθερη. 

Η υπόθεση έλαβε χώρα γύρω στις 8.30 το πρωί της Κυριακής , ενώ αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου διενεργούσαν ελέγχους για όριο ταχύτητας, στη Λεμεσό. Το ραντάρ έδειξε πως το  αυτοκίνητο της 54χρονης κινείτο με ταχύτητα 117 χιλιομέτρων, αντί 80, που είναι το ανώτερο όριο στο συγκεκριμένο σημείο του αυτοκινητόδρομου. 

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητο και τότε η 54χρονη φέρεται να εξύβρισε τους αστυνομικούς και ακολούθως αφού έβγαλε από το πορτοφόλι της αριθμό χαρτονομισμάτων, των 50 ευρώ, φέρεται να τα τοποθέτησε ένα  στο εσωτερικό του γιλέκου, που φορούσε ένας εξ αυτών.

Ο αστυνομικός επέστρεψε τα χρήματα στην 54χρονη και την πληροφόρησε ότι είναι υπό σύλληψη για τα αυτόφωρα αδικήματα της δωροδοκίας δημοσίου λειτουργού και της δημόσιας εξύβρισης.

Αντιδρώντας η 54χρονη εκκίνησε  το αυτοκίνητο της και εγκατέλειψε τη σκηνή, με ταχύτητα. Σε βάρος της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη λίγο μετά το μεσημέρι. Σε κατάθεσή της στην Αστυνομία είπε ότι δεν αρνήθηκε εξ αρχής την διάπραξη της τροχαίας παράβασης και τα 50 ευρώ που έβαλε στο γιλέκο του αστυνομικού είναι το ποσό που υπολόγισε πως θα πλήρωνε για την υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.

Για το γεγονός πως ανέπτυξε ταχύτητα, μόλις πληροφορήθηκε πως ήταν υπό σύλληψη, η 54χρονη ανέφερε πως ο λόγος της βιαστικής αναχώρησής της, ήταν η σπουδή της να προλάβει μνημόσυνο προσφιλούς της προσώπου.
  

Δειτε Επισης

Νέα στοιχεία για τον Τσιντούλα, «έδρασε μόνος του»-Με λουλούδια έξω από το νοσοκομείο οι υποστηρικτές του Φίτσο
Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ανατράπηκε-Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Ρόμπερτ Φίτσο-Υπό κράτηση ο δράστης, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες
Οι Χούθι έπληξαν ελληνόκτητο πλοίο με σημαία Παναμά στην Ερυθρά Θάλασσα-Δεν υπάρχουν θύματα
Επανέρχεται ξανά η CMC-«Αν η ΕΤΥΦΑ συνεχίσει να αλλάζει τους κανόνες δικαιούμαστε αποζημίωση»
Ανακαλεί την απαγόρευση παραχώρησης αδειών χρήσης πυροτεχνημάτων η Υπηρεσία Μεταλλείων
«Δικτάτορας που δεν αναγνωρίζει κόκκινες γραμμές ο Πούτιν»-Τι λέει συνεργάτης του Ναβάλνι
Στις φλόγες τυλίχθηκαν όχημα buggy και τετράτροχη μοτοσικλέτα στο Λατσί
Χάος με τις ανάρμοστες συμπεριφορές στην ψηφιακή πύλη που ενώνει τις δύο πόλεις Νέα Υόρκη-Δουβλίνο
Φωτιά σε υπνοδωμάτιο διαμερίσματος στην Πάφο-Στο Νοσοκομείο ο ένοικος με αναπνευστικά προβλήματα