Τρομακτική πτώση φιλάθλου της Σέλτικ από το πάνω διάζωμα (vid)

Ένας Σκοτσέζος φίλαθλος τραυματίστηκε σε πτώση από το πάνω διάζωμα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Σέλτικ με την Γκλάντμπαχ στη Γερμανία για τους ομίλους του Champions League.

Ένα βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα δείχνει επ' ακριβώς το περιστατικό, με τον άτυχο οπαδό των πρωταθλητών Σκοτίας να πέφτει από ύψος περίπου πέντε μέτρων, αρχικά πάνω σε ένα κιγκλίδωμα και στη συνέχεια στο κάτω διάζωμα του "Μπορούσια Παρκ".

Ο 24χρονος άντρας επιχείρησε να κρεμαστεί από τα κάγκελα του πάνω διαζώματος για να πηδήξει κάτω, ωστόσο μπλέχθηκε στο προστατευτικό δίχτυ, με συνέπεια να χάσει την ισορροπία του.

Μετά από την πτώση έχασε τις αισθήσεις του και σύμφωνα με τον γερμανικό σύλλογο υπέστη ρήξη πνεύμονα, κάταγμα πλευρών και μικροτραυματισμούς στο πρόσωπο.

"Πέρασε το κιγκλίδωμα και επιχείρησε να πιάσει το σκοινί που συγκρατεί το δίχτυ μεταξύ της περιοχής των φιλοξενουμένων και των φίλων της Γκλάντμπαχ. Έχασε τον έλεγχο και έπεσε από ύψος δύο μέτρων στο διαχωριστικό των θυρών και από εκεί έπεσε σε ύψος τριών μέτρων στο έδαφος. Ήταν αναίσθητος για λίγο, αλλά ανταποκρίθηκε σύντομα", εξήγησε άνθρωπος της Μπορούσια.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι Καθολικοί ήταν πιο τυχεροί, αφού έφυγαν με ισοπαλία 1-1 από τη γερμανική πόλη.

ΠΗΓΗ: sport24.gr