Συννεφιασμένος σήμερα ο καιρός

Σήμερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, ψηλές κυρίως, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειανατολικοί ασθενείς 3 μποφόρ, για καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά στα δυτικά μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα δυτικά το απόγευμα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την ∆ευτέρα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές κυρίως νεφώσεις.

Την Τρίτη και την Τετάρτη περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό, θα εναλλάσσονται με περιόδους με αυξημένες νεφώσεις, που από το απόγευμα της Τετάρτης ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή.
Η θερμοκρασία τη ∆ευτέρα δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη θα σημειώσει σταδιακά πτώση.

Δειτε Επισης

Βλάβη σε αγωγό από μπάζωμα άφησε χωρίς νερό την Πάφο-Τη Δευτέρα αποκαθίσταται πλήρως το πρόβλημα
Συμπληρώνονται έξι χρόνια από την εφαρμογή του ΓΕΣΥ-«Ήρθε για να μείνει» το μήνυμα του υπουργού Υγείας
Μήνυμα στήριξης στου νόμιμους κυνηγούς από τον ΓΔ του ΥΠΕΣ-«Η Κυβέρνηση αναγνωρίζει το ρόλο του κυνηγιού»
Πανέτοιμο το ΥΠΑΝ ενόψει Παγκύπριων Εξετάσεων-Περνούν από σεμινάρια οι θεματοθέτες
Πάνω από 10.000 οι Κινέζοι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου-Δεκάδες χιλιάδες οι εργαζόμενοι σε εταιρείες ξένων συμφερόντων
Στρεβλώσεις κρυμμένες στο μανδύα των κανονισμών γίνονται νομιμότητα και η αξιοπρέπεια τιμωρία
Ζητά έγκριση από ΡΑΕΚ για αποθήκευση ενέργειας ο ΔΣΜΚ-Εντός δύο μηνών η έκδοση Προκαταρκτικών Όρων Σύνδεσης
Καλεί την Αίγυπτο να επιτρέψει συνέχιση απρόσκοπτης λειτουργίας της Μονής Σινά ο Αρχιεπίσκοπος
Στη μάχη των Παγκύπριων από την Παρασκευή οι μαθητές-Το πρόγραμμα των μαθημάτων
Seatracks και αμφίβια τροχοκαθίσματα για άτομα με αναπηρία σε οκτώ παραλίες του Δήμου Παραλιμνίου-Δερύνειας