Να σιωπήσεις! Ο εκνευρισμός του Άντρου με την Ειρήνη Χαραλαμπίδου (video)

Το ζήτημα με τον διαχειριστικό έλεγχο του Συνεργατισμού από τον Γενικό Ελεγκτή έφερε έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ των κομμάτων στη χθεσινή ολομέλεια της Βουλής.

Ωστόσο πέρα από τις αντιπαραθέσεις των κομμάτων υπήρξε και μια εσωκομματική αντιπαράθεση μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρου Κυπριανού και της βουλευτίνας του κόμματος, Ειρήνης Χαραλαμπίδου.

Συγκεκριμένα η κ. Χαραλαμπίδου παίρνοντας το λόγο από τον Πρόεδρο της Βουλής ξεκαθάρισε πως η ίδια για λόγους αρχής θα καταψηφίσει το νόμο σε αντίθεση με τη θέση του κόμματος της.

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ διέκοψε την Ειρήνη Χαραλαμπίδου και την ρώτησε αν αυτή ξέρει κάτι καλύτερα από αυτόν που ήταν παρών στη συνάντηση ενώ όταν η κ. Χαραλάμπιδου πήγε να απαντήσει ο Άντρος Κυπριανού της είπε να σιωπήσει.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Πηγή video: Alpha Cyprus
  

Δειτε Επισης

Δίνει διευκρινίσεις για το καθεστώς των μελών η ΕΔΕΚ-Δέχεται αιτήματα η Επιτροπή Διαπιστευτηρίων
Αντικρούει τους ισχυρισμούς εκπροσώπου της Τουρκίας για δύο κράτη ο Χατζηράφτης-«Κυριαρχία KΔ σε όλο το νησί»
Πρόταση νόμου για πιστωτικές συμβάσεις και προστασία των οφειλετών κατέθεσε η Ατταλίδου
Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»
Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό (pic)
Ένταλμα σύλληψης για κατηγορούμενο σε ιδιωτική ποινική για απάτη-Κατηγορείται πως απέσπασε €560.000 σε κρυπτονομίσματα
Τι μισθό παίρνει ο Πάπας-Πόσο θα αμείβεται ο Λέων ΙΔ'
Ν. Χριστοδουλίδης: Προετοιμαζόμαστε εντατικά για μια φιλόδοξη Προεδρία τους Συμβουλίου της ΕΕ
Το «ΘΑλΕΙΑ2021-2027» θα αυξήσει το ΑΕΠ κατά 6% μέχρι το 2029
Τραγικός θάνατος για 85χρονο στη Σιά-Καταπλακώθηκε από τρακτέρ