Φάρσα αποδείχθηκε το τηλεφώνημα που δέχτηκε το Κέντρο Ελέγχου μηνυμάτων στις 07:35 το πρωί για τοποθέτηση βόμβας στα Γραφεία των Κυβερνητικών Κτιρίων που βρίσκονται στην πολυσύχναστη λεωφόρο Νεόφυτου Νικολαΐδη, στην Πάφο.
Το τηλεφώνημα, όπως ήταν αναμενόμενο, έθεσε σε άμεση κινητοποίηση τις αστυνομικές αρχές.
Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου με ανιχνευτικούς σκύλους, περίπολα της Αστυνομίας καθώς και πυροτεχνουργός έσπευσαν επιτόπου και απέκλεισαν τη σκηνή, ενώ το κτίριο εκκενώθηκε άμεσα από τους υπαλλήλους των υπηρεσιών που στεγάζονται στα Γραφεία.
Από τις περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαφάνηκε πως επρόκειτο για τηλεφώνημα φάρσα.
Οι υπάλληλοι των Κυβερνητικών Γραφείων εισήλθαν στα γραφεία τους στις 09:00 περίπου το πρωί.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πριν 24 λεπτά| INBUSINESSNEWS
18α IN Business Awards: Στη LaikoCosmos το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
Πριν 27 λεπτά| INBUSINESSNEWS
18α IN Business Awards: Lifetime Achievement Award στον Ανδρέα Τσόκκο και στην Αναστασία Τσόκκου
Πριν 43 λεπτά| INBUSINESSNEWS
18α IN Business Awards: Βραβείο Editor's Choice στον TechIsland®
Πριν 49 λεπτά| INBUSINESSNEWS
18α IN Business Awards: Στους Len, Nicholas και Andrie Lazari το βραβείο «Κύπριος επιχειρηματίας/επαγγελματίας που διαπρέπει στο εξωτερικό»
Πριν 56 λεπτά| ΔΙΕΘΝΗ
Κλείνει την πόρτα ο Τραμπ στην Τεχεράνη-«Καμία παραχώρηση, το Ιράν ξέρει τι θα συμβεί σύντομα»
Πριν 57 λεπτά| INBUSINESSNEWS
18α IN Business Awards: Στον Γιώργο Παντελίδη το βραβείο «Μάνατζερ/CEO» (εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή)
Πριν 1 ώρα| INBUSINESSNEWS










