Πρωτοφανές! Εξέδιδαν γυναίκες και ήθελαν και ενοίκιο για το δρόμο στην Παλλουριώτισσα

 Απίστευτες λεπτομέρειες αποκαλύφθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου οδηγήθηκαν οι 4 Ρουμάνοι που συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης από την αστυνομία καθώς έβγαλαν πιάτσα 2 νεαρές γυναίκες και οι οποίοι έπεσαν στην φάκα των αρχών.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας προσώπων, οι 2 νεαρές αλλοδαπές έπιαναν δουλειά στις 8 το βράδυ, στην οδό Αγίου Δημητρίου στην Παλλουριώτισσα, ενώ σχόλαγαν γύρω στις 2 τα ξημερώματα.

Οι νεαρές που επιδίδονταν σε πορνεία με εντολές των 4 Ρουμάνων, τέθηκαν υπό παρακολούθηση ενώ ακολούθως υπό κάλυψη αστυνομικός παρουσιάστηκε ως πελάτης και τότε διαπίστωσε ότι η ταρίφα των γυναικών ανερχόταν στα 50 ευρώ για 20 λεπτά. Η «δουλειά»  γινόταν στον χώρο στάθμευσης των μηχανουργείων ή εάν το επιθυμούσε ο πελάτης μετέβαιναν σε ξενοδοχείο με το αντίτιμο όμως να ανέρχεται στα 70 ευρώ.

Έκρυβαν τα προφυλακτικά κάτω από όχημα

Οι δυο γυναίκες καθόλη τη διάρκεια της δουλειάς τους ήταν υπό την παρακολούθηση των 3 εκ των 4 Ρουμάνων οι οποίοι πλησίαζαν τις γυναίκες, αφού έφευγε ο πελάτης, προκειμένου να πάρουν το «μεροκάματο» ενώ σε κάποιες περιπτώσεις οι ύποπτοι λειτουργούσαν ως «φρουροί ασφαλείας» και επενέβαιναν όταν διαπιστωνόταν πρόβλημα με κάποιο πελάτη.  

Επιπρόσθετα, κατά την διάρκεια της παραμονής των κοπέλων στην οδό Αγίου Δημητρίου, διαπιστώθηκε ότι κατά διαστήματα μετέβαιναν πεζές σε περίπτερο που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση στην Λεωφόρο Λάρνακος και όταν επέστρεφαν τοποθετούσαν κάτι, κάτω από τους τροχούς ακινητοποιημένου αυτοκινήτου, το οποίο βρισκόταν στον χώρο στάθμευσης των παρακείμενων μηχανουργείων. Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι τα αντικείμενα ήταν σφραγισμένα προφυλακτικά, ενώ εντοπίστηκαν επίσης και αριθμός χρησιμοποιημένων προφυλακτικών στο ίδιο σημείο.

Τους έβαζαν και ενοίκιο του δρόμου…

Ανακρινόμενη η μια εκ των δυο γυναικών ανέφερε ότι έφθασε στην Κύπρο τον περασμένο Απρίλιο. Η ίδια, ενώ βρισκόταν στην Ιταλία, γνώρισε τον έναν εκ των υπόπτων και ταξίδεψαν μαζί στην Κύπρο όπου διέμενε σε διαμέρισμα μαζί του και με τον άλλο ύποπτο.

Επειδή ήταν άνεργη, ο φίλος του συντρόφου της, της πρότεινε να κάνει σεξ με πελάτες. Αφού της υπέδειξε το δρόμο, της ανέφερε ότι είναι ο δρόμος του διότι εκεί θα βρίσκει πελάτες και για τη χρήση του δρόμου θα του έδινε 70 ευρώ τη νύχτα ως ενοίκιο.

Επειδή κάποιες νύκτες που βρισκόταν στο δρόμο δεν είχε δουλειά δεν του έδινε τα 70 ευρώ και έτσι δημιουργήθηκε το εικονικό χρέος των 1200 ευρώ που ο ύποπτος απαιτούσε με απειλές.

Την έβγαλε στην πορνεία για να εξοφλήσει το χρέος

Ανακρινόμενος ο σύντροφος της νεαρής παραδέχθηκε ότι πράγματι η νεαρή επιδίδεται στην πορνεία αφού ο ίδιος την εξωθεί. Αναφέρει όμως ότι ο λόγος που την εξωθεί στην πορνεία είναι γιατί χρωστά χρήματα στον φίλο του - ύποπτο - ο οποίος τους φιλοξενεί στην οικία τους και επειδή δεν έχουν χρήματα τον ανάγκασε να εξωθεί την συμβία του στην πορνεία. Ωστόσο από την πλευρά του ο άλλος ύποπτος δεν παραδέχεται ενοχή.

Δειτε Επισης

Έκρηξη κροτίδας έξω από γκαράζ κατοικίας 48χρονου-Καταζητείται ένας 57χρονος
Νέα απάτη με μαζική αποστολή μηνυμάτων για κρυπτονομίσματα-Πώς αποσπούν λεφτά από πολίτες (pics)
Καταγγελία στην Αστυνομία για πρόκληση θανάτου εξ αμελείας από την οικογένεια του άτυχου Άλκη
Έρευνες από την Αστυνομία για εντοπισμό της μοτοσικλέτας που οδηγούσε ο άτυχος 16χρονος
Κλήτευσαν δικό τους εμπειρογνώμονα οι μοναχοί για τα επίμαχα βίντεο-Βάζουν στην εξίσωση επιπλέον στοιχεία
Τραγωδία στην άσφαλτο-Νεκρός 16χρονος που προσέκρουσε βίαια σε δέντρο
Εν αναμονή της επιστημονικής γνωμάτευσης το Συνοδικό-Δεν αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες μέρες
Καταγγελία 89χρονου πως ήταν φίλη του η 25χρονη που τον λήστεψε-Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών
Μοιραίο μπάνιο για γυναίκα στη Λεμεσό-Ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα
Στο κελί για τρεις μέρες η 25χρονη που λήστεψε και παρέσυρε με το όχημά της τον 89χρονο