Τα γκολ στο 90’… φεύγα! (vids)

Αρκετές φορές τονίζεται ότι ο αγώνας τελειώνει όταν σφυρίξει. Προηγουμένως πολλά μπορούν να συμβούν. Γι’ αυτό όταν το αποτέλεσμα είναι στενό, η αδρεναλίνη είναι στα ύψη μέχρι το τελικό σφύριγμα.
 
Υπάρχουν, ακόμη, περιπτώσεις μία ομάδα έχανε λίγα λεπτά πριν το τέλος και τελικά κατάφερε να φύγει με το τρίποντο. Μία τέτοια περίπτωση ήταν και το πρόσφατο παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Εθνικό.
 
Μέχρις στιγμής, στις πρώτες 10 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, έξι παιχνίδια κρίθηκαν στο 90’ και μετά. Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ Οnline ξεχωρίζει τα παιχνίδια αυτά.
 
Σε δύο περιπτώσεις επωφελήθηκαν οι Απόλλωνας και Ερμής βάζοντας στο σακούλι του έξι και τέσσερις βαθμούς αντίστοιχα, ενώ από μία η Ανόρθωση (3βαθμούς) και η ΑΕΖ (1 βαθμό).
 
Χαμένες ήταν οι Απόλλων (1 βαθμό), Ανόρθωση (2 βαθμούς), ΑΕΖ (2βαθμούς), Δόξα (1βαθμό), ΑΕΛ (2βαθμούς) και Εθνικός (1 βαθμό).
 
Ανόρθωση-ΑΕΖ 2-2
4η αγωνιστική

Δύο φορές προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι που έφθασαν κοντά σε μία μεγάλη νίκη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Κρατούσαν τη νίκη μέχρι τις καθυστερήσεις, όμως στο 90+1’ με κεφαλιά του Καλδερόν η «Κυρία» έσωσε τον ένα βαθμό.
 


Ερμής-Απόλλων 3-2
7η αγωνιστική

Από ανατροπή σε ανατροπή πήγαινε το παιχνίδι. Τελικά η ομάδα της Αραδίππου με σκόρερ τον Ουκρανό Γιάροσλαβ Μαρτίνιουκ, είκοσι δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση των 90λεπτών, πήρε τη νίκη με 3-2.

 
Ανόρθωση-Ερμής 2-2
8η αγωνιστική

Με 2-0 προηγήθηκε η Ανόρθωση, όμως ο Ερμής κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Το δεύτερο τέρμα επιτεύχθηκε από τον Ντομινίκ ντα Σίλβα στο 90+3’.

Δόξα-Απόλλων 0-1
9η αγωνιστική

Περίπου 40 δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσουν οι καθυστερήσεις, ο Βινίσιους σκόραρε (μετά από κόρνερ του Ντα Σίλβα) για λογαριασμό του Απόλλωνα, δίνοντας το διπλό στην ομάδα της Λεμεσού επί της Δόξας.
 
 

ΑΕΛ-ΑΕΖ 1-1
9η αγωνιστική

Απόμεναν άλλα 15 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθούν και τα τρία λεπτά της καθυστέρησης. Σε εκείνο το σημείο η μπάλα έφθασε στον Σάσι ο οποίος με ένα δυνατό σουτ παραβίασε την εστία της ΑΕΛ και έδωσε τον ένα βαθμό στην ΑΕΖ.

 

Απόλλων-Εθνικός 3-2
10η αγωνιστική

Στο 90’ ακριβώς ο Μπεντόγια ισοφάρισε για λογαριασμό του Απόλλωνα που από το 40’ ήταν πίσω στο σκορ με 2-0. Στις καθυστερήσεις με απευθείας φάουλ ο Ντα Σίλβα έδωσε το τρίποντο στην ομάδα της Λεμεσού.